Kız arkadaşıyla tatile çıktı ve paylaşmaya doyamıyor! Bülent Şakrak'tan romantik poz

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği geçen yıl tek oturumda sona erdi. Boşanmanın ardından boşanma nedeni olarak sadakatsizlik suçlamaları ortaya çıktı.

Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar'la yakınlaşması nedeniyle boşanma kararı aldığı iddia edildi. Ancak ünlü oyuncu bu suçlamaları kategorik olarak reddetti.

ROMANTİK PAYLAŞIM

Şu sıralar yeni sevgilisi Esra Akpınar'la tatilde olan Bülent Şakrak'tan romantik bir paylaşım geldi. Ünlü isim, erkek arkadaşıyla yanak yanak fotoğrafı paylaşarak, paylaşımına nazar boncuğu emojisi ekledi.

ampul 2

YORUM YAĞMURUNDA BULUNDU

Bülent Şakrak'ın bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Ünlü çift sosyal medyada; 'Bence iyi bir şey, bu sefer huzur var gibi', 'Mutlu ve huzurluysan gerisinin önemi yok', 'Umarım zevkin kötü değildir' gibi yorumlar yapıldı. ', 'L'aşk her kalptedir, biri gelir gün yüzüne çıkarır, hep mutlu olun'.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Evli!  Sade gelinliği dikkat çektiEvli! Sade gelinliği dikkat çekti
Güzelliğiyle 19 yaşındaki kızları büyüledi!Güzelliğiyle 19 yaşındaki kızları büyüledi!
Hayatta kalan, Hanzede ve kız arkadaşını görünce kendine hakim olamadı! Hayatta kalan, Hanzede ve kız arkadaşını görünce kendine hakim olamadı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir