Alişan'ın duygusal anları! Torunlarına sürpriz oldu

genişletmek

2021 yılında kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden ve o tarihten bu yana doğum gününü kutlamayan Alişan'a yeğenleri Eyşan ve Ceylan sürpriz yaptı. Gece yarısı ellerinde pastayla amcalarının evine giden Eyşan ve Ceylan, Alişan'ı harekete geçirdi. Torunlarını bir an bile yalnız bırakmayan şarkıcı, o anları sosyal hesabından paylaştı.

“Beni tanıyanlar bilir… Kardeşim vefat ettiğinden beri doğum günümü kutlamadım ama gelenek olarak ailece küçük doğum günü dilekleri yaparız, sadece 'iyi ki doğdun' diyerek… Dün gece Eyşan'ım 12 yaşında şaşırttı beni. Bugün bile yavrularım pastayla geldiler… Beni tebrik eden, iyi dileklerde bulunan tüm dostlarıma varlıkları için ne kadar teşekkür etsem azdır…' iyi ki varsın… Evet ben de inanamıyorum ama bugünden itibaren 48'ler bitti ve bir günü 49'dan fazla yaptım: ) Hayat geçiyor ve sonuna kadar şükranla, mücadeleyle geçecek. 'son Nefes…

Önemli olan bu uzun görünen ama çok kısa olan hayatta güzel şeyler yapmak, güzel dostluklar kurmak, arkanızdan güzelliklerinizi konuşturmak… Aslında bu kadar basit… Önce Allah'a, sonra anneme. ve hayatımı güzelleştiren babama, hayatımı güzelleştiren eşime ve çocuklarıma, canım Eyşan ve Ceylan'a, beni yalnız bırakmayan aileme, dostlarıma ve sevdiklerime teşekkür ederim. Bu mesleğe başladığım ilk günden son günüme kadar tek başımayım ve yaşadığım her şeyin sebebi benim… İyi ki varsın… Allah'ım, kusurlarını asla affetmeyeceğim. Allah, artık burada olmayanlara ve bundan sonra burada olmayacak olanlara hidayet versin…”

Alişa'nın duygusal anları Torunları ona sürpriz yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir