Furkan Andıç Katarsis'e itiraf etti! Şiddet, ihanet… Erkek arkadaşı ve en yakın arkadaşı…

Son dönemde Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı filminde rol alarak adından söz ettiren Furkan Andıç, Katarsis'e konuk oldu.

Daha önce Aybüke Pusat ile olan ilişkisi nedeniyle manşetlere çıkan Andıç, özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Pusat'ın kıskançlık patlamaları nedeniyle ilişkisini kesen yakışıklı oyuncu, yıllar önce aldatıldığını itiraf etti.

Kız arkadaşının kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını itiraf eden Furkan Andıç, “Mağdur bendim” dedi ve şöyle konuştu: “Bu olayı öğrendiğimde sanki o insanlar, sevdiğim insanlar, sanki onlar da varmış gibi oldu. öyle yapınca içimde ölmezler, sanki hiç var olmamışlar gibi yok olurlar.”

Andıç, yıllar sonra onları bir arada görünce yanlarına yaklaşıp selam verdiğini belirterek, “Bana baktıklarında o anı hatırlamalarını istemiyorum. Yani kimse böyle bir hapishanede yaşamamalı. Değil mi, bu utancı hissetmemize gerek yok. Hangimiz 17 yaşında doğru kararı verdik?” dedi.

Andıç, bazı ilişkilerinde şiddete maruz kaldığını da itiraf etti.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Neşet Turan'ın ailesine taziyeye gitti! "Keşke böyle olmasaydı"Neşet Turan'ın ailesine taziyeye gitti! “Keşke böyle olmasaydı”
Aleyna'dan eşi aracılığıyla Yunus Emre'ye mesaj!  Beria Özden bunu duyunca çılgına döndüAleyna'dan eşi aracılığıyla Yunus Emre'ye mesaj! Beria Özden bunu duyunca çılgına döndü
Aşağıdan ateş edilmesine kızdı!  Kaza yine ortadan kaybolduAşağıdan ateş edilmesine kızdı! Kaza yine ortadan kayboldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir