Yargıç İclal kimdir? Yargı dizisinde savcı İclal'i kim canlandırıyor? Defne Kayalar hangi dizide rol aldı?

genişletmek

Adli Savcı İclal kimdir? merakla sorgulanıyor. Defne Kayalar, Hakim dizisinin kadrosunda savcı İclal karakterini canlandırıyor. Sevilen dizinin karakterleri kısa sürede ilgi gördü. Peki Defne Kayalar hangi dizide rol aldı?

Yargı dizisindeki Savcı İclal kimdir?

Defne Kayalar dizide Savcı İclal karakterini canlandıracak. Ankara Film Festivali'nde “Birdenbire” filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü de kazanan Defne Kayalar diziye katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kayalar dizide “savcı İclal” rolünü oynayacak.

Defne Kayalar kimdir?

31 Mayıs 1975 Ankara doğumlu Defne Kayalar, Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümü'nde asistan olarak çalıştı. . ve sinema.

2003 yılında Uğur Yücel'le birlikte Alacakaranlık dizisinin yapımcılığını üstlenen Defne Kayalar, 2004 yılında Yazı Tura filminin de yapımcılığını üstlendi. 2010 yılında Keskin Bıçak dizisinde, 2013 yılında ise 20 Dakika dizisinde rol aldı. 2014 yılında Medcezir dizisinde sezon sonunda konuk oyuncu olarak “Sedef Kaya” karakterini canlandırdı ve daha sonra ana karakterlerden biri oldu. Aralık 2014'te Medcezir dizisinin yönetmeni Ali Bilgin ile evlendi. 2015 yılında eşi Ali Bilgin'in yönettiği Delibal filmiyle beyazperdeye geri döndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir