Seçim yorumu uzun zamandır konuşuluyor! Seda Akgül, eski ortağı Hakan Ural'ı böyle suçladı! “Hükümet sözcüsü olarak…”

Programın sunucusu Hakan Ural, artık Nur Tuğba Namlı'yla birlikte rol aldığı “Neler Odür Yaşam” programıyla adından söz ettiriyor. Her açıklaması gündem olan Ural, son olarak seçim yorumuyla uzun süre gündemde kaldı.

31 Mart yerel seçimlerinin sonucuna ilişkin tahmini gerçekleşmeyen Ural'ın şu sözleri çok konuşuldu: “Murat Kurum büyük farkla kazanacak. Tarih büyük farkla kazanacak.” Hakan Ural, seçimlerin ardından canlı yayında Murat Kurum'a desteğini dile getirerek, Ekrem İmamoğlu'nu suçladı.

ESKİ ORTAĞI KENDİNİ BÖYLE TANITTI

Seda Akgül, canlı yayın sırasında eski ortağı Hakan Ural'ın yorumlarını sert bir şekilde eleştirdi. Akgül, “Beni ilgilendiren konu ne biliyor musunuz? Ana kanal ekranlarında o kadar çok hükümet sözcüsü var ki? Hükümeti bu kadar iyi savunan birinin hükümet sözcüsü olması gerekir. Beni ilgilendiren şey sürekli yayınlaması. sanki bir sözcüymüş gibi ekrandaki izleyicinin bilincine varıyor.

Hakan Ural gazeteci değildir. Emlakçılık, sinema oyunculuğu… Serbest serbest kariyerini bırakıp spor yorumculuğu yaparken benimle birlikte programa çıktı. Hakan'ın yayınlarında hükümeti övmesini seven o kadar çok insan var ki…

yolda

“Birdenbire yorumcu ilan ettim…”

Bir anda ekranda beliriyor ve kendisini yorumcu ilan ediyor. “İlkokulu bitirdim, kendimi geliştirdim” demek haksız rekabettir. ''

Hakan Ural'ın yorumlarının yanlış olduğunu belirten Akgül, sert bir ifadeyle, “Desteklediğiniz kişiye hükümet sözcüsü olarak her programda vaaz veremezsiniz.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Zengin koca bulmanın formülünü açıkladı!Zengin koca bulmanın formülünü açıkladı!
Önce çocuk katili oldu, sonra sıra erkeğe geldi!  Gerçek mesleğinin farklı olduğu ortaya çıktı.Önce çocuk katili oldu, sonra sıra erkeğe geldi! Gerçek mesleğinin farklı olduğu ortaya çıktı.
İlginç bir tatil hediyesi!  Değeri 87 bin TL!İlginç bir tatil hediyesi! Değeri 87 bin TL!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir