Netflix için setlere geri dönüyoruz! Selin Yeninci'nin yeni adresi belli oldu!

MYNET-Adana Film Festivali ve 53. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü alan Selin Yeninci'nin yeni konuşması açıklandı.

Yeninci, O3 Medya'nın Netflix için çekilecek yeni dizisi Geleceğe Mektuplar ile anlaşmaya vardı. “En son ne zaman mektup yazdın?” Sloganı altında çekilecek olan dizi, PTT'nin geçmişte başlattığı “Geleceğe Mektuplar” adlı kampanyasından ilham aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 8 bölümlük dizide Zuhal, Seda, Banu, Murat ve Mert isimli özel bir liseden 5 arkadaşın dramatik hikayesi anlatılacak.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Senaryosunu Rana Denizer'in yazdığı, yönetmenliğini Cenk Ertürk'ün üstlendiği dizide Mert rolü için Onur Tuna ile el sıkıştı. Ödüllü oyuncu Selin Yeninci dizide Banu rolüne kabul edildi.

Selina 2

TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

Oyuncularla yapılan röportajların da yer aldığı dizide her şey edebiyat öğretmenlerinin edebiyat kulübünden 5 öğrenciden dönem ödevi olarak geleceğe mektup yazmalarını istemesiyle başlıyor. Bu mektupların içerdiği sırlar gelecekteki büyük bir yüzleşmenin kapılarını açıyor.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir