Aydemir Akbaş son yolculuğuna uğurlandı! Törende gözyaşları aktı

MYNET- Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Aydemir Akbaş'tan acı haber geldi ve ünlü oyuncunun yakın arkadaşlarından İbrahim Tatlıses, 45 yaşındaki arkadaşı ve ağabeyi Aydemir Akbaş'ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu. Daha sonra öğretmenin entübe olduğu iddia edildi.

Entübasyon haberinin ardından Aydemir Akbaş'tan acı haber geldi ve usta oyuncunun 88 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Usta oyuncunun ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu.

ay demir 11

GÖZYAŞLARI AKTI

Galatasaray taraftarı olarak bilinen Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi'nde anma töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu törende gözyaşlarına boğuldu.

AYDEMİR 22

Aydemir Akbaş için düzenlenen anma törenine ünlü isimler akın etti.

POLAT YAĞCIII

Yapımcı Polat Yağcı törende Akbaş için şunları söyledi: “Kanser tedavisi görmesine rağmen Kolpaçino filminin setine geliyordu.” Setten çıkıp hastaneye gidiyordu. Söylediği tek bir şey vardı: “Bu filmi yapmadan ölmeyeceğim.” “Acı çekmesine ve tedavi görmesine rağmen setten ayrılmak istemedi” dedi.

Üstadın cenazesi Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kaldırılacak ve öğle namazının ardından Feriköy mezarlığında defnedilecek.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir