5 bin TL ödeyen kiracıya bakın ne kadar zam geldi! Demet Akalın sinirlendi: Tek öğün için yaşıyor

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla gündemde kalan Demet Akalın, aynı zamanda gayrimenkul yatırımlarıyla da tanınan bir isim.

Modellik yıllarında aldığı evde oturan kiracısından aylık 5 bin lira kira aldığını iddia eden Akalın, şöyle konuştu: “Bugün 4 kişi bir yere gidiyor ve fatura 3-4 bin lira oluyor. A kiracım benim evimde yaşıyor. 5 bin liraya ev aldım, doğrudan söylediğim için o adamın kibrinden dolayı özür dilerim.” “Bakın emlakçıya gitti ve 'Programda bundan bahsetti, zam yapmak istedim ama vazgeçtim' dedi” dedi.

Kiracısı ile yaşadığı sorunları çözemeyen Demet Akalın, son paylaşımında şunları söyledi: “Bu evleri siz bedava yaşayın diye almadık dostum, evime adam girdi!!!” Sorununu takipçileriyle paylaştı.

KİRACI EVDEN ÇIKTIĞINDA…

5 bin TL ödeyen Demet Akalın'ın kiracısına zam yaptığı ortaya çıktı. Akalın bunu şöyle anlattı:

“Hayır, 5 yaşındaydı, daha yeni 8 yaşında oldu!! Uzlaşmaya hayır diyor!! 35 bin evin en kötü değeri!! Dışarı çıksın, bir öğrenciye en az 1 yıl bedava versin” diye dua edecek .”

Demet Akalın Mynet'in haberine göre; Kiracısının pilot olduğunu söyleyerek isyan etti: “Borcunun bedeli kadar kirayla yaşıyor. Bu fırsatçılık değil. Ben emeğimle aldığım evin bedavaya çürümesini izliyorum. Haklar önemli!” yemek.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir