“Nejat İşler'den memnun musun?” Soruyu cevapla

genişletmek

KAYNAKÖzgürlük

Laçin Ceylan ve Nihat İleri tarafından kurulan Bitiyatro, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 3 Mart'ta vefat eden oyun yazarı Edward Bond için düzenlenen anma etkinliğinde Bond'un Bityatro için yazdığı yazı, Nejat İşler tarafından “Dünya Tiyatrolar Günü bildirisi” olarak okundu.

“Cezalı” adlı oyunun sahnelendiği etkinlik sonrasında basınla buluşan Nejat İşler, şunları söyledi: “Dünya Tiyatrolar Günü'nde yapılacak en güzel şey tiyatroya gitmek. Ben de öyle yaptım. Burası ustamın tiyatrosu. Ben de tiyatroya gidiyorum.” “Geldim ve güzel bir oyun gördüm” dedi.

HER GÜN ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM

Futbola olan ilgisiyle bilinen Nejat İşler'e, F.Bahçe-Trabzonspor maçında yaşanan tatsız olaylar hakkında ne düşündüğü soruldu. İşler futbola kızdığını söyledi:

“Bizim ne düşündüğümüz önemli değil, bu tür şeylere artık başkaları karar veriyor. Artık stadyuma gitmeme bile gerek yok. Bir adam dışarı çıkıyor ve hakeme yumruk atıyor. Midemiz bulandı. Evet kırgınım.

Bir süre Gümüşlükspor'un başkanlığını yapan İşler, şunları söyledi: “Amatörlerin arasındayken kendimi rahat hissediyordum, orada işler temizdi. Buralar karmaşık. Top değil başka şeyler oynanır. Her gün ölümü düşünüyorum. “Öleceklerini bilen tek varlık biziz, o yüzden bu şeyleri arkamızda bırakalım” dedi.

Aktör sordu: “Mutlu musun?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Ben değilim. “Mutluluk uzak bir ülkedir” diye yanıtladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir