Dilan Polat ve Nez Demir mahkemede karşı karşıya geldi! Duruşma sırasında birbirleriyle ağladılar.

Dilan Polat'ın eski partneri fenomen Nez Demir de sık sık gündeme gelen isimlerden biri. İki eski dost düşman olmuştu. Polat soruşturmasında Nez Demir'in mal varlıklarına da önlem alındı.

İkili arasında hakaretten de şikayetçi olundu. Dilan Polat'a “hakaret” içeren mesaj gönderdiği gerekçesiyle Nez Demir hakkında açılan dava, Dilan Polat'ın şikâyetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü.

resim (31)

Nez Demir hakkında 3 aydan 2 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame açıldı. 50. Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya Nez Demir katılırken, Dilan Polat ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden bağlandı. Duruşmada tarafların avukatları da hazır bulundu.

3570404_80e69c08373ea4c48bc81302ef6c5b72_640x640

“ŞİKAYETİMDEN VAZGEÇMEK İSTİYORUM”

Duruşmada kendini savunan sanık Nez Demir, “Uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Mesaj attığım doğru ama tehdit değil. Sürekli tartışıyoruz aramızda.”

Duruşmada söz alan Dilan Polat, “Şikayetimden vazgeçmek istiyorum. Avukatlarım hazır, özgür irademle şikâyetimden vazgeçiyorum.”
dedi.

DURUŞMA SIRASINDA AĞLADILAR

Kararını açıklayan mahkeme, Dilan Polat'ın şikâyeti geri çekmesi nedeniyle davanın reddine karar verdi. Yaklaşık 15 dakika süren duruşmada Dilan Polat ve Nez Demir ağladı.

yayıncılar

“ONU BU ŞEKİLDE GÖRMEK ÇOK ZORDU”

Duruşmadan gözyaşlarıyla ayrılan Nez Demir, o anları paylaşarak, “Biraz tuhaf bir ortamdı. Pek iletişim kuramadık ama o da beni görünce ağlamaya başladı, ben de öyle ama baktı” dedi. iyi.” . Onu küçük odada görmek benim için zordu.”

Bu içerik Kübra Akalın tarafından yayınlanmıştır.

Yerel seçimler 2024

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Banu Parlak'ın açıklaması: Banu Parlak Açıklaması: “Arkamdan çekilin”
Sergen Yalçın onun için sınırları aşıyor!  Yaş farkı sıradanSergen Yalçın onun için sınırları aşıyor! Yaş farkı sıradan
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'ın yazısı: Müjde...Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'ın yazısı: Müjde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir