Aykut Enişte Filmin 2 oyuncusu: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ… Aykut Enişte nerede, hangi yılda çekildi?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Aykut Enişte'nin oyuncuları… Aykut Enişte, yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok'un yazdığı, 24 Mayıs 2019 tarihinde vizyona giren komedi filmidir. Aykut Enişte filminin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri haberimizde…

Aykut Amca filminin konusu

Film, yalnızlığından yakınan ve aile özlemi çeken Aykut'un hikâyesini anlatıyor. Aykut, evlenme ve aile kurma hayalleri kuran bir gençtir. Kız arkadaşı Nurhan'la hayallerini gerçekleştirmeye yaklaşan Aykut, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Düğüne bir hafta kala Aykut'un dükkanına hırsız girer ve tüm birikimini kaybeder. Dükkana giren hırsız, Aykut'u maddi açıdan zarara uğrattığı gibi başını da her türlü belaya sokar. Dükkandaki hasarı tespit etmek için sigorta şirketinden gelen Gülşah'ın, Aykut'tan küçük bir iyilik istemesiyle hayatları değişir. Kendi halinde yalnız bir adam olan Aykut, bir anda kendini iki ailenin damadı olarak bulur. Aykut, içinde bulunduğu kafa karıştırıcı durumdan kendini kurtarmaya çalışacaktır.

Aykut Enişte'nin oyuncuları

Cem Gelinoğlu,
Melis Babadağ,
Ege'nin kökeni,
Müfit Kayacan,
Lale Başar

Aykut Enişte nerede çekildi?

Aykut Enişte filmi Atatürk Havalimanı ve Selimiye Kışlası gibi İstanbul'un farklı semtlerinde çekildi.

Aykut Enişte 2 filmi hakkında bilgiler…

Aykut Enişte 2 filminin yönetmenliğini Onur Bilgetay üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosu ise; Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz gibi isimler var.

Yönetmen: Onur Bilgetay

Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz

Tür: Komedi

Ülke: 2021 / Türkiye

Aykut Enişte 2, sevdiği kadınla evleneceği arifesinde kendisini çeşitli olayların içinde bulan Aykut'un hikayesini anlatıyor. Aykut ve Gülşah düğüne hazırlanıyor. Gülşah'ı kaybetmemeye kararlı olan Aykut, sevdiği kadınla evlenip Atabeyoğlu ailesinin damadı olacağı için oldukça heyecanlıdır. Ancak beklenmedik bir durum tüm planları bozar. Ailenin eski kayınbiraderi Talat'ın düğünden birkaç gün önce ortaya çıkması her şeyi karmaşık hale getirir. İyi niyetinin ve saflığının yarattığı sorunlardan kurtulmaya çalışan Aykut, Gülşah'la evlenebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir