Entübasyon haberi acıydı! Kadir İnanır'ın doktoru açıkladı

24 Mart sabahı Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır, beynindeki pıhtı nedeniyle felç geçirdiği için ameliyata alındı. Türk sinemasının usta oyuncusu İnanır'ın tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

İYİ HABER GELDİ

Sanatçı Kadir İnanır'ın uyandığını anlatan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Bilinci yerindeydi ve mesajlara gülümseyerek cevap verdi.”

sence

'İLETİŞİM KURABİLİYOR'

Sağlam, “İletişim kurabiliyor, cevap verebiliyor. Konuşmasında bir sorun olmayacak ama şu anda konuşamayacak kadar yorgun.”

SENCE

JÜLIDE KURAL'IN AÇIKLAMASI

Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, Kadir İnanır'ın son durumuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Kural; 'Bildiğiniz gibi doktorlarımızın hedefi Kadir İnanır'ı entübasyondan çıkarıp dünden itibaren doğal süreci başlatmaktı. Doğal olarak onu seven bizler uyanışın bir an önce gerçekleşmesini istiyorduk. Ancak sürecin hassasiyeti nedeniyle doktorlar bir gece daha beklemeye karar verdi.

hukuk kuralları

Bu sabah Kadir İnanır'ı ziyaret ettiğimde beni tanıyıp elimi tutması, onun tanınması gibi olumlu ve bilinçli tepkilerin uyanma sürecinin başlayacağına dair umut verdi. “Size bu davanın gerçeğe dönüştüğünün haberini vermekten mutluluk duyuyorum” dedi.

ÜÇ YIL ÖNCE AMELİYAT GERÇEKLEŞTİRDİ

2021 yılında Muğla'da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı tespit edilen ünlü oyuncu, başarılı ameliyatın ardından yoğun bakıma kaldırıldı. İnanır, bir süre yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığına kavuştu.

Yerel seçimler 2024

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Miami'nin pozları sosyal medyayı salladı!  Yorumlar yağdıMiami'nin pozları sosyal medyayı salladı! Yorumlar yağdı
Şarkı söylerken bayıldı!  O anlara yorumlar yağdı.Şarkı söylerken bayıldı! O anlara yorumlar yağdı.
Saçını boyattı!  Yeni imajı çok beğenildi Saçını boyattı! Yeni imajı çok beğenildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir