Kışın sonu bahar mı olacak, ayazın sonu güneş mi olacak? DONUN SONUNDA GÜNEŞ ÇOK YAKINDA KANAL DDE

genişletmek

Ayaz, ilk fragmanda şunları söyledi: “Hava karanlık, soğuk, dondurucu. “Bu benim sonum olacak, biliyorum.” Güneş, karamsar sözlerine rağmen şunları söyledi: “Bu aşktır. İmkansızı öldüren, beni sana, seni bana esir bırakan.” Diyerek umut saçın. Ayazın Sonu Güneş hafta içi her gün Kanal D'de olacak.

KANAL D'DEN YENİ SÜRPRİZ

Yaz sezonunda farklı içeriklerle izleyiciyle buluşan Kanal D'nin yeni sürprizi “Ayazın Sonu Güneş” oldu. Dizinin çekimleri İstanbul Beykoz'daki bir villada devam ediyor. Hazırlıkları büyük bir titizlikle devam eden dizinin senaryosunu Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam yazıyor, dizinin yönetmenliğini ise Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın yapıyor.

GÜÇLÜ OYUNCU

Birand Tunca'nın Ayaz karakterini, Hira Koyuncuoğlu'nun ise Güneş karakterini canlandırdığı dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim Makaroğlu, Bülent Fil gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Başrollerinde Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel'in yer aldığı dizi, yeni bölümleriyle haftanın her günü izleyici karşısına çıkacak.

Kış sonu bahar, don sonu güneş ışığı olacak

DİZİNİN TARİHÇESİ

Güneş, üniversiteden yeni mezun olmuş ve idealleri uğruna yurt dışına çıkmaya hazırlanan genç bir kadındır. Güneş'in ağabeyi bir iftira nedeniyle hapse girince yolları büyük ve başarılı bir holding şirketinin varisi olan Ayaz'la kesişir. Kader iki genci, sevdikleri insanların hayatlarıyla sınarken Güneş, kardeşini kurtarmak için tehlikeli bir oyun oynar. Ancak bu oyunun kuralları aşk yüzünden bozulacaktır. Yıllar önce buzlara dönen Ayaz'ın kalbi Güneş'in varlığıyla ısınırken hayat her ikisine de zalim yüzünü göstermekten çekinmez. Sırlar ve entrikalarla dolu bir yolculukta mücadele eden Ayaz ve Güneş'in kurtuluşu ve esareti aşk olacaktır.

Bakalım kışın sonu bahar mı olacak, donun sonu güneş mi olacak? Ayazın Sonu Güneş yakında Kanal D'de ekrana gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir