Serdar Ortaç'ı isyan ettiren karar! “Sanki namus cinayeti işlemişim gibi”

Son dönemde sosyal medyadaki açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sıklıkla TikTok üzerinden yaptığı canlı yayınlarla gündeme geliyor.

Yıllardır multipl sklerozla mücadelesiyle gündeme gelen ünlü şarkıcı, son dönemde yaşadığı zor günler sayesinde adından söz ettiriyor.

Sağlık sorunları, kumar borçları, alkol ve sigara nedeniyle kendisinden hiçbir iz kalmayan Serdar Ortaç, TikTok'tan canlı yayın yaparak takipçileriyle iletişim kurdu.

Ancak bu yayınlarda aşırıya kaçan ve ağır küfürler eden Ortaç'ın hesabı TikTok tarafından kapatıldı.

Radikal bir karar alarak alkol ve sigarayı bırakan Serdar Ortaç, Instagram hesabından açtığı canlı yayınla dikkat çekti.

Canlı yayınlarda alkol ve sigara kullandığı ve küfür kullandığı için TikTok hesabının kapatıldığını açıklayan Ortaç, “Sanki namus cinayeti işlemişim gibi” diyerek tepki gösterdi.

Serdar Ortaç4444444

“Allah bir daha sorun vermesin”

Ortaç sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sanki namus cinayeti işlemişim gibi TikTok hesabımı kapattılar. Ben de Instagram'a geldim. Instagram'ı seviyorum ama Instagram'da canlı yayın yok…”

Şarkıcının bu paylaşımına sosyal medyada yorumlar yağdı. Takipçileri Ortaç'a, “Bu adama nazar değdi mi? Ne kadar şanssız?”, “Dostum kaç yaşındasın, TikTok nedir?”, “Bu adamın başına bir şey gelmedi”, “Allah göstermesin” gibi yorumlarda bulundu. ona daha fazla sorun yaşatma.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
10 yıllık evlilik sona erdi!  Böyle duyurdu 10 yıllık evlilik sona erdi! Böyle duyurdu
Aşk sonunda belgelendi!  İlk kez görüldüler Aşk sonunda belgelendi! İlk kez görüldüler
Paylaşmaya doyamadı!  Bülent Şakrak'tan romantik poz  Paylaşmaya doyamadı! Bülent Şakrak'tan romantik poz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir