Ezgi Sertel ilk kez açıkladı! Evde kalmak bana iyi gelmedi

genişletmek

Ozan Çobanoğlu ile mutlu bir evliliği olan ve 2020 yılında ikiz çocukları Tibet ve Mert'e kucak açan oyuncu ve sunucu Ezgi Sertel, Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki Aklım Şimdi Olsaydı programının bu haftaki konuğu oldu. Kariyeri ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Sertel, paylaştığı hikayelerle sosyal medyada gündem oldu.

2016 yılında “Arka Sokaklar” dizisinde rol alan oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evli olan Ezgi Sertel, bilinmeyen bir nedenle iki kez düşük yaptığını söyledi. Sertel; 'İkincisi reklam arasıydı, gerçek bir şoktu. “Bu acıyı anlatamam.” dedi.

Yaşananları duyan Armağan Çağlayan, “Yayına çıktınız mı?” diye sordu. soru geldi. Sertel şu ifadeleri kullandı:

Yayına çıktım, vedalaşıp telefonu kapattım. Canlı yayındı ve oturdum ama programı kapatmak zorunda kaldım. Herkes bir sorun olduğunu anladı ama ne olduğunu anlayamadılar. Daha sonra herkesin ofisten çıkmasını istedim ve oradan doğrudan hastaneye gittim. Kürtaj yaptırdım ve temizlendi. Bu korku, bu kaygı, bu üzüntü.

Yaşadıkları sonrası evde dinlenmek istemediğini belirten Sertel, 2-3 gün sonra iş hayatına döndüğünü belirterek, 'Evde kalmak bana iyi gelmedi. “Hemen işime dönmek istedim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir