Arka Sokaklar Komiseri Mesut Şevket Çoruh kimdir, nereden geliyor ve kaç yaşında? Arka Sokaklar'ın yıldızı Şevket Çoruh'un biyografisi

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh, son dönemlerin en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Mesut geri döndü. Arka Sokaklar'dan Mesut Şevket Çoruh'un biyografisini haberlerimiz arasında bulabilirsiniz.

ARKA SOKAKLARININ MESUT'U ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?

Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973'te İstanbul'da doğdu. 1989'dan bu yana çeşitli tiyatro gösterilerinde yer aldı. Sanat merkezi mezunu olan sanatçı, bir internet şirketinin reklam filminde “Kokoreççi” rolüyle adından söz ettirdi.

2006-2022 yılları arasında Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Bu dizide canlandırdığı Mesut karakteriyle tanınmaktadır.

Şevket Çoruh, kariyeri boyunca çok sayıda dizi, film ve tiyatro oyununda rol aldı.

Öte yandan 2022 yılında Arka Sokaklar dizisinden ayrılan başarılı oyuncu, 2024 yılında yeniden dizinin kadrosuna katıldı.

ARKA YOLLARDA KONU 673. BÖLÜM

Rıza Baba ve ekip, Mesut'un yerini bulmaya çalışır. Mesut ise kendisini kızdıran herkesle yüzleşir ve intikamını alır. Rıza Baba, Mesut'u bulamadığı her saniye sinirleniyor. Mesut daha fazla dayanamaz ve Tunç'un karşısına çıkar. Babasını karşısında gören Tunç, duygularına yenik düşerek ağlamaya başlar. Baba ve oğul birlikte ağlıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir