Harika hayatım Mesut kimdir? Onur Tuna kaç yaşında hangi dizide rol aldı?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Mesut karakteri Şahane Hayat dizisindeki karakterler arasında yer almaktadır. Peki Şahane Hayat dizisindeki Mesut kimdir?

Şahane Hayat dizisindeki Mesut kimdir?

Onur Tuna, Şahane Hayat dizisinde Mesut'u canlandırıyor.

Zekası ve zevkiyle çevresindeki kadınların gözdesi olan karizmatik polis memuru Mesut; Psikoloji okuduktan sonra polislik mesleğini seçiyor. Keskin zekası ve inatçılığıyla mesleğini başarıyla yürütmektedir. Derin ve anlamlı bakışları karşıdakini meraklandırıyor. Şu ana kadar çok derin bir ilişki kuramamıştır ama yeni görevi farklı bir hayatın kapılarını aralar. Mesut, daha önce hiç yaşamadığı ikilemlerde karşısındakinin gizemini çözmeye kendini adamıştır. Ancak işler planlandığı gibi gitmeyecektir.

Harika hayatım Deniz kimdir? Ece Yüksel kaç yaşında hangi dizide rol aldı?

Onur Ton balığı kaç yaşında?

02.07.1985 tarihinde Çanakkale'de doğdu. Üniversite eğitimini 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamladı. Ayrıca Ege Üniversitesi Konservatuarı'nda Sanat Müziği alanında şan eğitimi aldı.

Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir'de Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde 2,5 yıl oyunculuk eğitimi aldı. İstanbul'da Üç Mota, Ayla Algan, Craft ve Saim Güveloğlu'ndan eğitim almaya devam etti.

Profesyonel oyunculuk kariyerine 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisiyle başladı. Daha sonra Filinta, Cesur Yürek, Yasak Elma, Mucize Doktor gibi birçok projede yer aldı. Şu anda FOX'ta yayınlanan Mahkum dizisinde “Fırat Bulut” karakterini canlandırmaktadır.

Televizyonun yanı sıra 2014 yılında çekilen “Bir Küçük Eylül Meselesi”, 2019 yılında çekilen “Ağır Romantik”, 2021 yılında vizyona girecek olan “Benden Ne Olur” ve “Dilemma” filmlerinde rol aldı.

Ekran ve beyazperdenin yanı sıra müzikle de ilgileniyor. Gitar ve piyano çalan müzisyenin şarkılarının yer aldığı albümleri de bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir