Harika hayatım Melisa kimdir öldü mü? Nesrin Cavadzade kaç yaşında, hangi dizide rol aldı?

genişletmek

Melisa karakteri Şahane Hayat dizisindeki karakterler arasında yer almaktadır. Peki Şahane Hayat dizisindeki Melisa kimdir?

Şahane Hayat dizisindeki Melisa kimdir?

Nesrin Cavadzade, Şahane Hayat dizisinde Melisa'yı canlandırıyor.

Balsam; Canlı tavrı, etkileyici görünümü ve moda ikonu tarzıyla girdiği ortamda anında fark yaratan çekici bir kadındır. O da Onur gibi iyi bir eğitim almış ve varlıklı bir aileden geliyor. Aysel'in gelin olma kriterlerini tam anlamıyla karşılayan bir adaydır. Melisa'nın geçmişte Onur'la çılgın bir ilişkisi vardı ama Onur'un Şebnem'e aşık olmasıyla bu hikaye mutsuz sonla bitti. Toksik de herkes gibi ilişkinin bittiğini kabul etmez ve Aysel'in desteğiyle yeniden Onur'un karşısına çıkar. İşlerin karmaşıklaştığı yer burası.

Nesrin Cavadzade'nin yaşı kaç?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982'de Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de doğdu. Şahika, 2 yıl Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı. Nesrin Cavadzade, Türkçenin yanı sıra Rusça, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Üniversiteden sonra Yersiz Yurtsuz adlı dizide başrol oynadı. Dizinin hemen ardından Nesrin Cavadzade, Dilber'in Sekiz Günü adlı filmde rol aldı. Nesrin bu filmdeki performansıyla Erzurum, Bursa ve Ankara film festivallerinde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Kısa bir süre sonra Cemal Şan'ın bir diğer filmi “Acı” ile Erzurum Film Festivali'nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı. Bu filmin ardından ara verdiği televizyon kariyerine “Samanyolu” dizisiyle devam etti.

2011 yılından itibaren Al Yazılı adlı dizide oyunculuğa başlamıştır. Aynı yıl Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği “Güzel Günler Görecek” ve Murat Saraçoğlu'nun yönettiği “Yangın Var” filmlerinde başrol oynadı. Güzel Günler Göreceğiz filmiyle Antalya Film Festivali'nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünü, Ankara Film Festivali ve Magazin Gazetecileri Derneği Ödülleri'nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı. “Yangın Var” filmiyle Ankara Film Festivali ve Sadri Alışık Ödülleri'nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir