Serdar Ortaç: Biteceğini düşünmemiştim – Son Dakika Dergi Haberleri

genişletmek

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında, sosyal medyada sıklıkla canlı yayın yapmaya başlayan ve zaman zaman yaptığı açıklamalarla magazin haberlerine konu olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç da yer alıyor.

Ortaç, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına konuk olmuş ve özel hayatına ilişkin bir açıklama yapmıştı. Bazı itiraflarda bulunan Ortaç, babasını dinlemediği için pişman olduğunu söyledi. Sunucu şöyle dedi: “Hiç gelecek için plan yaptınız mı?” Soruyu yanıtlayan Serdar Ortaç, şunları söyledi: “Sıfır, Sıfır. Yani paranın biteceğine inanamadım. Babama parayı koyacak yer bulamadığımı söylerdim. Oğlum senden bunu bankaya yatırmanı isteyecekti.

Baba, ülkedeki her bankada param var derdim. Eşek sıpa, “Onu yiyeceksin” dedi. Nitekim söyledikleri gerçekleşti. Yani paranın biteceğine inanamadım.

Serdar Ortaç daha önce konuk olduğu bir programa ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı şunları söyledi: “İlk ünlü olduğumda sanki rüyada gibiydim. Lisenin yanından geçerken 'Serdar Ortaç' diye bağırmaya başladılar ve çok şaşırdım. Ünlü olduğumu fark ettim. Yapamadım. Parayı koyacak yer bulamıyorum. Kumar beni mahvetti.”

Serdar Ortaç, geçtiğimiz aylarda TikTok'ta katıldığı programda yeni bir ilişkiye başladığını açıklamıştı. Survivor yarışmasıyla tanınan Çağla Taşdelen'e aşkını canlı yayında ilan etti. Çağla için ise “Hayatımın kadınını buldum. Çok güzel şeyler yaşıyorum” dedi. Serdar Ortaç, açıklamasının ardından şaka yaptığını belirterek böyle bir şeyin yaşanmadığını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir