Hayat Bilgisi'nden Didem Yeliz Doğramacılar'ın son pozları sosyal medyayı salladı!

2000'li yılların en popüler dizilerinden biri de Hayat Bilgisi oldu… Karakterleriyle manşetlere çıkan dizinin öne çıkan isimlerinden biri de Didem karakterine hayat veren Yeliz Doğramacılar oldu.

Sinema kariyerine 1996 yılında Gurbetçiler'de başlayan ünlü oyuncu daha sonra Ruhsar, Koçum Benim, En Son Babalar Duyar, Hürrem Sultan gibi çok sayıda projede rol aldı.

“Her geçen gün daha iyiye gidiyor”

Oyuncunun hayranları onun son halini merak ediyordu. Yıllar sonra Yeliz Doğramacılar'ı görenler oldukça şaşırdı. Ünlü oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı.

hayat44

Güzelliğiyle büyüleyen oyuncunun pozları hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hayranları oyuncuya “Her geçen gün daha da güzelleşiyor”, “Güzel vücuduyla çok iddialı”, “Onu çok seviyorum” gibi yorumlarda bulundu.

hayat1

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Eski kız arkadaşı sorulduğunda bir anda tedirgin oldu!  tesadüfi kelimeler  Eski kız arkadaşı sorulduğunda bir anda tedirgin oldu! tesadüfi kelimeler
İddialı pozuyla sosyal medyayı salladı!  Yazdığı not dikkat çektiİddialı pozuyla sosyal medyayı salladı! Yazdığı not dikkat çekti
Seramiğin üzerine düştü!  korkutucu anlar Seramiğin üzerine düştü! korkutucu anlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir