Bridgerton dizisinin oyuncuları o sahneler konusunda uyarılmıştı! “Büyükanne ve büyükbabanızla izlemeyin”

Amerikalı yazar Julia Quinn'in (Julie Cotler Pottinger) aynı isimli roman serisinden uyarlanan Bridgerton dizisi 2020 yılında beyazperdeye yolculuğuna başladı. Netflix'te izlenme rekorları kıran dizi, üçüncü ve dördüncü sezonları için onay aldı. .

Neredeyse üçüncü sezonuna giren dizide, Birleşik Krallık'ın 1811-1820 yılları arasındaki zenginlik, şehvet ve ihanetle dolu Vekillik döneminin sansasyonel hikayesi Bridgerton'ların bakış açısından ekrana yansıyor. Aile.

Grey's Anatomy, Scandal ve Seattle Grave gibi yapımlarla tanınan Chris Van Dusen'in yaratıcı koltuğunu üstlendiği dizinin oyuncuları Nicola Coughlan ve Luke Newton, kamuoyunu sıcak sahnelere karşı uyardı.

Ekran görüntüsü

Independent Türkçe'nin haberine göre Nicola Coughlan ve Luke Newton, dizinin hayranlarına gelecek bölümleri büyükanne ve büyükbabalarıyla izlememelerini söyledi.

37 yaşındaki İrlandalı oyuncu Nicola Coughlan ise şunları söyledi: “Bu sezon ekranda çok romantik sahneler olacak. Ama lütfen büyüklerinizle izlemeyin. Geçen gün annem biraz izledi, ben de ona dikkat etmesine izin verdim.” onu atlıyorum.”

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Şevket Çoruh diziye geri dönüyor Şevket Çoruh, Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor! “Garip bunu duyunca yıkıldım ve dışarı atladım.”
Yağmur Taktaş'ın ailesi ölümüyle ilgili konuştuYağmur Taktaş'ın ailesi ölümüyle ilgili konuştu
Yorum “Cevap vermeyen kadın…” yorumu ortalığı karıştırdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir