Mehmed: Fetih Sultanı Mehmed kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında, hangi dizide rol aldı?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Mehmed karakteri Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki karakterler arasında yer alıyor TRT 1'in merakla beklenen dizisinde Serkan Çayoğlu Sultan Mehmed karakterine hayat verirken Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban. , Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut ve Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü beyazperdedeki yolculuğuna başladı. Peki Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki Mehmed kimdir?

Mehmed: Fetih Sultanı dizisi Mehmed Kimdir?

Fetih Sultanı Mehmed dizisinde Serkan Çayoğlu Mehmed karakterini canlandırıyor. Padişahların padişahı, hanların hanı, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi, Bizans İmparatorluğu'nun kabusu, İstanbul'u fetheden şanlı komutan Sultan Mehmed Han!

Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu 31 Mayıs 1987'de doğdu. Eğitimini Almanya'da Erlangen Üniversitesi İktisat Bölümü'nde tamamladı. Başlangıçta modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yönelerek Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi aldı. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalyan arkadaşı Rafael'i canlandırdı, ardından Zeytin Tepesi dizisinde rol aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir