Orhan kimdir? Ali Nuri Türkoğlu, Fetih Sultanı Mehmed'de oynuyor! Ali Nuri Türkoğlu kaç yaşındadır?

genişletmek

Şehzade Orhan karakteri Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki karakterler arasında yer alıyor TRT 1'in merakla beklenen dizisinde Ali Nuri Türkoğlu Sultan Mehmed karakterine hayat verirken Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak Gül'de Kenan Çoban, Ali Nuri Türkoğlu, Savaş Özdemir, Ali Nuri Türkoğlu, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da yer alıyor. 27 Şubat Salı günü beyazperdedeki yolculuğuna başladı. Peki Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki Şehzade Orhan kimdir?

Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki Şehzade Orhan kimdir?

Osmanlı tahtından vazgeçmeyen Şehzade Orhan'ın en büyük destekçisi Bizans İmparatorluğu'ydu. Bizans İmparatorluğu'nun elindeki en büyük koz, Sultan Mehmed'in ve Yüce İmparatorluğun bekasına yönelik büyük tehdittir.

Ali Nuri Türkoğlu kimdir?

21 Kasım 1974 doğumlu oyuncu Ali Nuri Türkoğlu, kariyerine 1983 yılında yayınlanan Kuruntu Aile dizisindeki Veysel rolüyle başladı. Fenomen haline gelen Mahallenin Muhtarları dizisinde de rol alan oyuncu daha sonra dizide rol aldı. Hemşerim dizisinde Melih karakteriyle karşımıza çıktı. Kariyeri yükselişte olan oyuncu kısa sürede kendisini Sıcak Saatler, Eyvah Kızım Büyüyor ve Çifte Bela dizilerinde buldu. Daha sonra Koçum Benim dizisinde Ali Rıza karakterini canlandırmaya başlayan oyuncu, 2003 yılında Aşk Olsun dizisinde rol aldı. Oyuncunun ilk filmi Haziran Gecesi, Şans Varsın, Vazgeç Gönlüm ve Firar gibi dizilerde rol aldı. 2015 yılında Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı oldu. Türkoğlu filmde Gölge karakterini seslendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir