Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Savcılık kararını verdi

genişletmek

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır çiftinin kızı Tuğçe Tayfur, yaklaşık 9 ay önce Muhammet Aydın ile evlendi. 7 aylık hamile olan Tuğçe'nin babasıyla sorunları olduğu iddia edildi.

Usta sanatçı, Instagram sayfasında şunları yazdı: “Neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?” Mesajını paylaştı.

Tuğçe Tayfur bu paylaşımın altına şu ifadeleri yazdı:

Burada Şirin Hanım'a 'kim kendine ne yapar' yaz dediniz, o da 'Yıllar önce neden kaçtım anlıyor musunuz?' diye yazdı. Neyse atamızla sözlü bir tartışmaya girmeyeceğim. Annem bana görgüyü ve saygıyı öğretti. Ancak bu konuda muhatabım değilsiniz. Tıpkı sizin de söylediğiniz gibi, “Bu hayatta kim ne yaparsa kendine yapmış olur.” İnsan haddini ve haddini bilecek, bilmiyorsa ben ona öğreteceğim. Aramıza girmesine, istediği videoları yapmasına, arkamdan insanlara istediğini söylemesine, bizim ailemizden olmadığını söylemesine izin vermeyeceğim. Ona hâlâ çok şey öğreteceğim.

Tuğçe Tayfur, 2023 yılı Temmuz ayında eski sevgilisi Burak Kalfa hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Tuğçe Tayfur'un, Burak Kalfa tarafından küfürlü ve tehditkar mesajlar yayarak ve madde kullanımı nedeniyle oğlunun velayetini kaybedeceğini iddia ederek şantaja uğradığı iddia edildi. Yaşananların ardından adalet kapısına koşan Tuğçe Tayfur, “hakaret”, “tehdit” ve “şantaj” suçlarından suç duyurusunda bulundu.

Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Burak Kalfa, mesajları gönderen numaranın kendisine ait olmadığını ve kullandığı sosyal medya kullanıcı adının olmadığını savcılığa bildirerek iddiaları yalanladı.

Kalfa geçtiğimiz günlerde şantaj nedeniyle yürütülen soruşturmaya devam etmeme kararı aldı. Hakaret ve tehditler kapsamında yürütülen soruşturma sonucunda Kalfa'ya delil yetersizliğinden dava açılmamasına karar verildi.

Kararda, söz konusu sosyal hesabı kimin kullandığını belirlemenin mümkün olmadığı belirtildi. Sosyal medya sitesinin genel merkezinin Amerika Birleşik Devletleri'nde olduğu ve bu nedenle doğrudan bilgi talebinin mümkün olmadığı kararda yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir