Organizasyonun yeni oyuncuları! Teşkilat dizisinin tüm oyuncuları! Teşkilat dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Teşkilat'ın oyuncu kadrosu!

genişletmek

Türkiye'nin isimsiz kahramanlarının hikayeleri ilk kez Teşkilat'ta tüm gerçekliğiyle ekrana taşınıyor. Dizinin kahramanlarına hayat veren oyuncular, karakterlerini canlandırmak için kapsamlı araştırmalar yapmış; Gerçek olay dokümanlarından ve konunun uzmanlarından eğitim aldılar. “Teşkilat”ta, Türk milli istihbaratının kuruluşundan bu yana elde ettiği olağanüstü sonuçlara dair nefes kesici hikayeler gün yüzüne çıkıyor. Peki Teşkilat dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Peki Teşkilat dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Teşkilat dizisi oyuncuları kimlerdir? Sorusu sıklıkla araştırılıyor. Teşkilat oyuncu kadrosunun isimleri haberimizde yer alıyor.

Teşkilat dizisinin hikayesi ve oyuncuları

Teşkilat dizisinin oyuncuları arasında Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl yer alıyor.

ORGANİZASYONUN YENİ OYUNCUSU: BÜYÜKELÇİ!

Teşkilat dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor?

Deniz Baysal Yurtçu
ZEHRA

Gürkan Uygun
Gürkan Uygun
EFKAR

Turgut Tunçalp
Turgut Tunçalp
BAŞKAN HALİT

Yunus Emre Yıldırımer
Yunus Emre Yıldırımer
KORKUT

Levent Can
Levent Can
DAVID

Serdar Yeğin
Serdar Yeğin
UZAY

Ahmet Uğur Say
Ahmet Uğur Say
GÜRCAN

Yunus Narin
Yunus Narin
FRANCIS

Seren Deniz Yalçın
Seren Deniz Yalçın
ELENA

Cansu Büşra Tuman
Cansu Büşra Tuman
CELINE

Ebru Nil Aydın
Ebru Nil Aydın
SASİT

Atılay Uluışık
Atılay Uluışık
SERMET

diğer oyuncular:
Hande Dilan Hancı
Hande Dilan Hancı
ZEYNEP

Ela Naz Koçak
Ela Naz Koçak
YAĞMUR İÇİN

Teşkilat Çağlar Ertuğrul kimdir?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987'de İzmir Karşıyaka'da doğdu. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Tiyatroyla ilk kez burada tanıştı.

13 Nisan 2009'da Koç Üniversitesi'nde ilk kez “Romeo ve Juliet” adlı oyunda sahneye çıktı. Daha sonra çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Çeşitli komedi tarzlarında komik videolar paylaştığı kendi YouTube kanalı var. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı askeri filmde başrol oynadı. Filmde Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik etti. Filmde oynadıktan sonra ünlü oldu. Daha sonra Bana Masal Anlatma filminde rol aldı. Medcezir, Benim Çok Uzülme ve Afili Aşk gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

35 buçuk sanat evinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda görünmeye başladı. Ardından 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ filminde rol alarak ününü artırdı. Ayrıca Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Benim Çok Uzülme dizisinde rol aldı. “Bu çalışmalarının ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler dizilerinde de rol aldı” dedi. Çağlar Ertuğrul son dönemde TEŞKİLAT dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Dizinin yeni sezonunun oyuncuları şöyle:

Aybüke Pusat – Neslihan Erdemsoy

Cengiz Bozkurt – Çetin Erdemsoy

Sarp Levendoğlu – İbrahim Karahoca

Tuğçe Açıkgöz – Gizem Kırcalı

İlker Kızmaz – Gökhan Kargı

Selin Genç Sena – Kadroda

Ceyhun Mengiroğlu – Cihangir Erdemsoy

Melisa Akman – Nazlı Hisarca

Teşkilat Zehra kimdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir