İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! Tüyler ürperten iddiaların ardından yeni ayrıntılar ortaya çıktı

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla üne kavuşan Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçtiğimiz hafta ABD'deki evinde ölü bulunmuştu.

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsisi yapılan Taktaş'ın cansız bedeni, uçakla götürüldüğü Adana'daki Kabasakal mezarlığına defnedildi.

ANNESİNE GÖNDERDİĞİ MESAJ SÜRPRİZ OLDU

Yağmur Blog sayfasında yer alan habere göre Yağmur Taktaş, Noel arifesinde Amerika'da yaşayan eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü. Genç kadının naaşı, ailesiyle birlikte yaşadığı Adana'ya götürülerek toprağa verildi. Taktaş'ın daha önce annesine “Benim ölümüm Türkiye'ye geliyor” dediği iddia edildi.

Korku filmi The Exorcist'in karakteri Regan'ın Yağmur Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafındaki görseli ve tüm paylaşımların kaldırılmasıyla ilgili çeşitli yorumlar yapıldı.

blogyağmuru

Taktaş'ın ailesi, daha önce dalağını kaybeden ve dalağını kaybeden kızlarının öldürülmüş olabileceğini iddia ederek, Türk asıllı Amerikan vatandaşı sevgilisi ACF hakkında avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

“Daha önce de birçok kez şiddete maruz kalmıştı”

Konuyla ilgili Halktv.com.tr'ye konuşan Taktaş'ın ailesi, kızlarının daha önce de birçok kez şiddete maruz kaldığını ve ACF'nin kızlarına gönderdiği şiddet içerikli mesajlara tanık olduklarını ifade etti.

Yağmurtaktaşson

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş, 1996 yılında Adana'da doğdu. Lise eğitimini Adana Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Spora ve modaya meraklı olan sanatçı, Here Benim Stilim gibi televizyon programlarına katılmış ve cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Survivor müzik yarışmasının kazananı belli oldu! Survivor müzik yarışmasının kazananı belli oldu!
Cem Yılmaz, sosyal medyadaki eleştirilere tepki gösterdi: Cem Yılmaz sosyal medyadaki eleştirilere tepki gösterdi: 'Gerçekten aptal olmak büyük bir ayrıcalıktır'
Korkunç açıklama!  İşte Benim Stilim yarışmacısı erkek arkadaşı tarafından öldürüldüKorkunç açıklama! İşte Benim Stilim yarışmacısı erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir