Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu! “Uyuyamadığımda ve nefes alamadığım zaman…”

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, yaptığı her açıklamayla adından söz ettiriyor. İzmir Urla'da aldığı 40 milyon TL'ye lüks yazlık eviyle sık sık gündeme gelen Zeynep Bastık, bu kez hayranlarını korkuttu.

Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ameliyat olacağını duyurdu. Bastık, KBB doktoruna başvurduğunu ve bunun sonucunda burun ameliyatı olması gerektiğini öğrendiğini söyledi.

Uyku sorunu yaşadığını ve nefes alamadığından bandaj taktığını söyleyen Zeynep Bastık, ameliyat sonrasında burnunun şeklinde bir değişiklik olmayacağını söyledi.

Zeynep

“Ciddi bir sapmam olduğu ortaya çıktı”

Zeynep Bastık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kulak burun boğaz uzmanıyla randevum vardı. Ciddi bir eğriliğim olduğu ve ameliyata ihtiyacım olduğu ortaya çıktı. Burnumun şeklinde hiçbir değişiklik olmayacaktı, sadece çok kısa bir süre kalacaktı. Bu yüzden uyuyamadığım ve nefes alamadığım için taktığım kasetler netleşti. Nefes alabilmek berbat bir şey arkadaşlar, gidin bakın kamu hizmeti duyuru zamanı.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ödül gecesi stiliyle adından söz ettirdi!  'Dilimlenmiş biber dolması gibi'Ödül gecesi stiliyle adından söz ettirdi! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'
10 bin dolarlık gıda krizinde bu olağan bir durumdu!  Eski eşten tesadüfi sözler 10 bin dolarlık gıda krizinde bu olağan bir durumdu! Eski eşten tesadüfi sözler
Boşluk!  Bakan tekrar baktı.Boşluk! Bakan tekrar baktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir