İşte Taş Kağıt Makas oyuncularının isimleri! Taş Kağıt Makas Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri Açıklandı! İşte Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosu

genişletmek

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı “Taş Kağıt Makas” dizisi yakında KANAL D izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor Peki Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncuları kimler?

Taş kağıt makas dökümü

Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncuları kimlerdir? Sorusu sıklıkla araştırılıyor. Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosunun isimleri haberimizde yer alıyor.

Sasso Carta Forbici'nin tarihi ve aktörleri

Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncuları arasında; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen.

Ekin Koç-Umut

Çocukken annesini ve kardeşini trafik kazasında kaybeden Umut; Babası Rıza ile birlikte şehrin en büyük gökdelenlerinin arkasında dik bir yokuş üzerine kurulu gecekondu mahallesinde fakir bir hayat yaşamaktadır. Hipertimezi hastası olan Umut'un olağanüstü bir hafıza kapasitesi vardır. Yaşadığı her anı en ince ayrıntısına kadar hatırlar ve etrafındaki dünyayı farklı algılar. Babasının bir cinayet soruşturması kapsamında tutuklanmasıyla tüm hayatı değişir. Babasının masumiyetini kanıtlamak ve adaleti sağlamak için bu yeteneğiyle kendini başarılı, kendine güvenen ve güçlü bir avukata dönüştürür. Alev'le tanışmalarını ve ilişkilerini ilerletmelerini sağlayacak en önemli etken bu hatırlama yeteneği olacaktır.

Serra Arıtürk – Alev

Alev, zorluklar karşısında pes etmeyen, hayatı adalet ve hakikat üzerine kurulu, cesur, kararlı ve zeki bir hukuk öğrencisidir. Hiç beklemedikleri bir anda otobüste Umut'la karşılaştıklarında aralarında özel bir bağ oluşur. Zaman zaman ayrılsalar da Alev, adalet mücadelesi ve mesleki başarılarıyla Umut'un adalet arayışındaki en büyük destekçisidir; Yıllar geçtikçe güçlü, bağımsız ve kararlı bir avukata dönüşür.

Ozan Güven – Harun

Zeki, karizmatik, komik ve son derece kıllı, yüksek profilli bir avukat olan Harun; Karanlık bir geçmişi var. Cesur ve hırslı bir yapıya sahiptir ve amacına ulaşmak için her yolu denemekten çekinmez. Büyük girişimciler, mafyalar ve suç örgütleriyle olan ilişkileri onu karmaşık ve tehlikeli sulara sürüklerken; Her ortama uyum sağlama yeteneği ve renkli kişiliğiyle tam bir bukalemundur. Harun, kariyeri boyunca karşılaştığı her davayı güçlü iletişim becerisi ve kullandığı farklı yöntemler sayesinde kazanmış; Lüks yaşam tarzı, tatlı sözleri ve çapkın tavırlarıyla da canlı bir özel hayatı var. Bir dava nedeniyle Umut'la tanışan Harun, bu süreçte öğrendiği bilgilerle geçmişine yolculuk yapacak ve karakterinin farklı yönlerini keşfedecektir.

Hande Ataizi – Süreyya

Süreyya zeki, yakışıklı ve azimli bir savcıdır. Kendine özgü bir tavrı ve hitabet yeteneği yüksek olan Süreyya, işinde oldukça başarılı ve hukuk camiasında korkulan bir kadındır. Aralarında dile getirilmemiş bir çekim ve güçlü bir rekabetin olduğu üniversite yıllarındaki arkadaşı Harun'un aksine, devlete, iş ahlakına ve kurumlara son derece bağlı bir avukattır. Savcı olduğu bir davada vereceği hızlı karar, Umut'un babası için başlattığı adalet mücadelesini tetikleyecektir.

Burak Yörük – Fecir

Dışarıdan güçlü, çekici ve karizmatik bir insan gibi görünen Fecir, duygusal dalgalanmaları olan, kibirli, maço ve öfkesini kontrol edemeyen bir sosyopattır. Duygularını sınırların ötesinde yaşayan Fecir, travmatik geçmişinin yaralarını iç dünyasında hissetmeye devam ediyor. Feodal fikirleri nedeniyle babasının kendisine yüklediği sorumluluklarla Emirkıran Grubu'nun başkanlığına getirilen Fecir; Duygusal zayıflığını gizlemeye çalışsa da bazen bunu dinlediği şarkılarla ortaya koyuyor. Bir sosyal medya uygulamasında keşfettiği ve şarkı söylemesinden çok etkilendiği Büşra ile tanışması herkesin hayatını değiştirecektir.

Hüseyin Avni Danyal – Kadri

Kadri Palaz, babasının vefatından beri tanıdığı Harun'u evlat edindi. Harun'u en iyi okullara göndererek büyük bir avukat olmasına yardımcı oldu. Kadri hukuk alanında bir satranç ustası gibi oynuyor ve Harun'u bir avukatın ötesinde bir araç olarak kullanıyor. Yerleşmeyi hiç sevmeyen Kadri Palaz'ın en büyük hedefi ustalar kulübünde yer bulabilmektir. Harun'la kurduğu baba-oğul ilişkisi ve aralarındaki çok güçlü bağ, Fecir Emirkıran davasıyla sınanacak.

Son Dakika Haberi: Taş Kağıt Makas nerede çekildi? Taş Kağıt Makas'ın çekim yerini merak ediyorduk!

Aytaç Usun

Bülent Seyran

Selim Galip

Anıl Taşezen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir