Yargı 89. bölümün tamamını izleyin! Yargı'nın son bölümünü full izleyin!

genişletmek

Kıyamet dizisi 89. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. Kıyamet dizisi son bölümünde; Ceylin, Ilgaz ve karakola kadar eşlik eden kişiler Tuğçe'nin tehlikede olduğunu düşünerek hastaneye koştu. Tuğçe'nin en yakınındaki kişilere sızabilecek, adını bile bilmedikleri bir suçluyla karşı karşıya gelmeleri an meselesidir. İşte Kıyamet'in son bölümünün tamamını izlemek için linkler…

Yargı 89.Bölüm izle

Polis, tüm birimleriyle birlikte meslektaşı Tuğçe için gece gündüz çalışıyor. Eren ise Efe ile olan iş birliğinden aldığı güçle sonuca ulaşmaya kararlıdır. Bu macerada ona yeni beklenmedik müttefikler katılacak.

Depresyondan hızla çıkan Yekta için uğraşması gereken iki kişi vardır; İclal ve Laçin… Yekta, İclal'le aradaki buzları kırmaya çalışırken Laçin'in karşı atağıyla planlarını değiştirecektir. Osman, Zümrüt'le hayallerindeki yola doğru yavaş yavaş ilerlerken, Aylin de kendi imkanlarıyla Zümrüt'ün peşindedir.

Tuğçe'de yaşananları aydınlatmak ve sorumluları yakalamak için yoğun çaba harcayan Ceylin ve Ilgaz, olayla bağlantılı cinayetlerin kaçınılmaz olarak tek bir kişiye kadar takip edilmesini sağladı; Eren… Ceylin ve Ilgaz'ı en yakın arkadaşları aracılığıyla büyük bir sorgulama beklemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir