Zağanos Paşa kimdir? Fetih Sultan Mehmed'de Sinan Albayrak oynuyor! Sinan Albayrak'ın yaşı kaç?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Zağanos Paşa karakteri Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki karakterler arasında yer almaktadır. TRT 1'in merakla beklenen dizisinde Sinan Albayrak, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Sinan Albayrak, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Sinan Albayrak, Sinan Albayrak, Savaş Özdemir gibi birbirinden değerli oyuncular, Sinan Albayrak, Ali Nuri Türkoğlu. 27 Şubat Salı günü beyazperdedeki yolculuğuna başladı. Peki Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki Zağanos Paşa kimdir?

Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki Zağanos Paşa kimdir?

Sinan Albayrak, Fetih Sultanı Mehmed dizisinde Zağanos Paşa'yı canlandırıyor. Sultan Mehmed'in Konstantinopolis idealine canı gönülden inanan ve en çok güvendiği Kubbealtı veziri Zağanos Paşa. Padişahın ve devletinin çıkarlarını gözeten, sert huylu bir devlet adamı.

Sinan Albayrak kimdir?

Sinan Albayrak, 1973 yılında Almanya'da doğdu. Türk televizyon ve sinema oyuncusu. Gazeteci, yazar ve aktivist Hakan Albayrak'ın kardeşidir. Mavi Marmara gemisiyle Gazze'ye giden aktivistler arasında yer alıyor. Sinan Albayrak, Almanya'nın Hessen eyaletindeki Hanau'da doğdu. Babası 1960'lı yılların başında Almanya'ya işçi olarak gelen Ziya Albayrak, annesi ise Gülbeyaz Albayrak'tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu Albayrak, Yıldız Kenter'den de ders aldı.
TİYATRO
• Biz Neredeydik Haldun Dormen – “Sunucu”:Eskişehir Belediye Tiyatrosu – 2003
• Takma Adı Goncagül Oktay Arayıcı – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 2000
• İvan İvanoviç Vardı ya da Nazım Hikmet Vardı – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 1999
• Cinayet efsanesi Melih Cevdet Anday – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 1999

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir