Hamile kalmak için ilginç yöntemler kullandı! Kourtney Kardashian sütü kendisi pompalıyor…

Müzisyen Travis Barker ile evlenen realite yıldızı Kourtney Kardashian, tüp bebek tedavisini bıraktıktan kısa bir süre sonra hamile kaldı ve doğum yaptı.

Hamile kalmak için cinsel oruçtan çeşitli masajlara kadar pek çok ipucu deneyen Kardashian, son itirafıyla gündemde.

İlginç sağlık trendlerine yabancı olmayan Keeping Up with the Kardashians yıldızı, birkaç saat kendini iyi hissetmedikten sonra süt sağdığını ve bir bardak içtiğini itiraf etti.

Yatakta yatarken çekilmiş bir selfie paylaşan Kourtney şunları yazdı: “Bu filtre çılgınca ve kendimi hasta hissettiğim için az önce bir bardak anne sütü sağdım.”

2

SÜTÜNÜ ARTIRMAK İÇİN NEYİ SEÇTİĞİNİ BAKIN

Kourtney, oğlu Rocky Thirteen'i beş ay boyunca emzirdi ve kemik suyu, kemik suyu güveçleri, kichari'nin yanı sıra amaranth, arpa, darı, yulaf ve pirinç tüketerek süt tedarikini maksimuma çıkardığını söyledi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaşılan videonun ardından intihara teşebbüs etti: Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaşılan videonun ardından intihara kalkıştı: “Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı”
Tatilde birlikte vakit geçirdiler!  Pozları beğeni topladıTatilde birlikte vakit geçirdiler! Pozları beğeni topladı
Cansu Taşkın'ın kardeşi bu kez Sinan Akçıl'ın mesajını ortaya çıkardı!Cansu Taşkın'ın kardeşi bu kez Sinan Akçıl'ın mesajını ortaya çıkardı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir