Demetrius kimdir? Fetih Sultan Mehmed'de Volkan Keskin oynuyor! Volkan Keskin kaç yaşındadır?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Demetrios karakteri Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki karakterler arasında yer almaktadır. TRT 1'in merakla beklenen dizisinde Volkan Keskin, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken Volkan Keskin, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Volkan Keskin, Volkan Keskin, Savaş Özdemir, Volkan Keskin ve Ali gibi değerli oyuncular Nuri Türkoğlu da var. 27 Şubat Salı günü beyazperdedeki yolculuğuna başladı. Peki Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki Demetrios kimdir?

Fetih Sultanı Mehmed dizisindeki Demetrios kimdir?

Fetih Sultanı Mehmed dizisinde Volkan Keskin Demetrios karakterini canlandırıyor. İmparator Ionnes'in bizzat seçtiği kardeşi ise Bizans tahtının varisi Demetrios'tur. Şahin kanadının Bizans İmparatorluğu'ndaki en etkili isimlerinden biri.

Volkan Keskin kimdir?

Fotomodel, sinema ve dizi oyuncusu, sanat yönetmeni. 1,85 metre boyunda ve 75 kg ağırlığındadır. 16 Ağustos 1983'te Samsun'da doğdu. Babası polis memuru olduğundan eğitimine birçok ilde devam etti. 19 Mayıs Üniversitesi Elektronik Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde “Tiyatro ve Televizyon Oyunculuğu” alanında yüksek lisans yaptı. 2005 yılında modellik yapmaya başladı.

Bazı filmlerin sanat ekibinde yer alan Volkan Keskin, 2007 yılında Dağlar Delisi dizisiyle oyunculuğa başladı. Sonraki yıllarda çok sayıda film ve dizide rol aldı. Yeni projelerde yer almaya devam edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir