Önce “Oğlum, büyüdün” dedi, ardından imamın düğününü kutladı! Yatak odasını açıkça “Kabalık etmek istemem ama…” diyerek anlattı. Canlı yayın bir anda kesildi.

Beyaz TV'de hafta içi her gün yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Bir Başlangıçtan programındaki itiraflar sosyal medyada sıklıkla gündem oluyor. Programa bu kez 60 yaşındaki Narin Hanım'ın sözleri damgasını vurdu.

Canlı yayına telefonla bağlanan Narin Hanım; “40 yaşında bir çocukla tanıştım. O beni seviyor, ben de ona aşık oldum. Bir gün karşıma çıktı ve 'Sana aşığım, seni seviyorum' dedi. Yapmadım' Gerçekten inanmıyorum. Dedim ki: 'Sen benim oğlum yaşındasın.' O da benim için bir imamla düğün yaptı.' dedi.

'EVLİ AMA…'

Esra Ezmeci duyduklarına çok şaşırdı ve “Bu adam evli mi?” diye sordu. diye sordu. Bayan Narin ayrıca şunları söyledi: 'Evli ve 4 çocuk babasıdır. Evli ama benden de vazgeçemiyor. Beni kovalıyor.” dedi.

Esra Ezmeci 'Yaş farkı konusunda bir şey söylemeyeceğim ama bu adam evli. 4 çocuğu var. Size verebileceği şeyler sınırlıdır. “Bence görebileceğiniz her yerden uzak durmalısınız” diye uyardı.

ezmeci 1

“HAYIR ÖZÜR DİLERİM AMA…”

Narin Hanım şunları söyledi: 'Utanılacak bir şey yok ama. Onu seviyorum. Robot gibi geliyor, yalan söylüyor ve ayağa kalkıyor. Söyleyecek utanılacak bir şey yok. Öyle olsa bile hiçbir şey olmazdı” dedi.

O ANLAR KESİLDİ

Esra Ezmeci 'Neden?' Sorulduğunda “Anlatacağım ama utanıyorum” dedi ve yatak odasını açıkça anlattı. Ancak canlı yayın sırasında o anlar kesildi.

ezmeci 3

Ezmeci; 'Neden uyanıyor ve düşüyor… Bu durumlarda uyanma gibi bir sorunu varsa ona yönelik fizik tedaviler yapılabilir. Çoğunlukla bu sorunlar ilaçlarla çözülür. Ancak bu, sorunun başka bir yanıdır. Bu kişi zaten evli olduğu için sana zarar verecektir.' Dedi.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yayında ilginç anlar!  Yayında ilginç anlar! “Dış Güçler Evimi Yıktı”
Diyalog Fatih Altaylı ile Reynmen'in 'kız arkadaşı ve İngiltere' diyaloğu günün gündemindeydi!
Finale yaklaşıyor!  Tarih belirlendi Finale yaklaşıyor! Tarih belirlendi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir