Survivor Yiğit Poyraz elendikten sonra ortadan kayboldu! “Kimseyle konuşmak istemiyor”

Yiğit Poyraz, 4 Nisan Perşembe günü 'Survivor All Star 2024' programında adaya veda etti. Poyraz'ın vedası herkesi şaşırtsa da yarışmacının ağladığı anlar da gündem oldu.

Poyraz, “Beynim yandı. Şu an ne olduğunu idrak edemiyorum. Hakan'ı tebrik ediyorum. Sercan beni bir kez mahvetti. Son bir aydır psikolojik olarak kötü bir dönemden geçiyordum. Toparlanmaya çalışıyordum” dedi. , kafamı buraya toparlamaya çalışıyordum. Bu son çare. “Heyecanlanmam, hırslanmam, bu düellonun gerçek hayatta kalanını tatmam gerekiyordu. Kendime güvenim tamdı ama öyle değildi. Antrenman. Büyük konuştum, büyük patladım” dedi.

Yarışmayı bıraktıktan sonra vefat eden Yiğit Poyraz merak konusu oldu. Survivor Ekstra programında Poyraz ile ilgili haberler geldi.

sfsf'ler

DEDE FURKAN VERDİĞİ TEPKİYE ŞAŞIRDI

Programa ilişkin soruları yanıtlayan Furkan Dede, yorumculardan Hanzade'ye “Poyraz'la konuştun mu?” diye sordu. Hanzade Durmuş ne diyeceğini bilmiyordu.

Poyraz'la konuşmadığını ancak durumunun iyi olduğunu belirten Hanzade Durmuş, Poyraz'ın şu an kimseyle konuşmak istemediğini düşündüğünü belirtti.

Furkan Dede, “Hanzede, bunu söyleyebildiğine inanamıyorum, sanki hâlâ yarışıyormuşuz gibi” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İlkini yaptı!  Rekorlar kırdıİlkini yaptı! Rekorlar kırdı
4 ay önce boşandı!  Ünlü isimle kız arkadaşım4 ay önce boşandı! Ünlü isimle kız arkadaşım
Tekrar yayınlanacak mı?  Gülse Birsel'den açıklama Tekrar yayınlanacak mı? Gülse Birsel'den açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir