Zahide Yetiş'in Sahur programında konu yine cinsel ilişkiye dönüyor! Mustafa Karataş çok sinirlendi

Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş'ın başrolde olduğu Sahur yayınında ilginç sorular ve ilginç yanıtlar dikkat çekiyor. Son günlerde yaşanan olayların ardından konu yeniden sahura yani cinsel ilişkiye döndü.

Zahide Yetiş ilahiyatçıya “Karı-koca cinsel ilişkide yakınlaşırsa…” derken, Karataş sunucuyu “Cinsel ilişki evet” diyerek düzeltti.

2
Zahide Yetiş utangaç bir tavırla şöyle dedi: “Bunları söylemek değil, bu şekilde uygun hale getirmek…” Mustafa Karataş ise şöyle cevap verdi: “Doğru konuşursak dinde ayıp olmayan bir konu var. Çünkü Mesela bazı şeyleri doğruyu bilmek için açıkça konuşmamız gerekiyor.”

Ah

Ünlü sunucu kendisine gelen soruları şöyle anlattı: “Eşinizle cinsel ilişkide bunları düşünün, biz kimi düşünelim?” Dedi.

İHALE SORUSU BENİ ÇOK KIZDIRDI

Zahide Yetiş, şöyle konuştu: “Cinsel ilişki sırasında hem erkekler hem de kadınlar Allah dostlarını, alimleri, salih kişileri düşünürler ve kadının bu ilişkiden hamile kalması durumunda ne olacağı kalp ve beyin yapısında mevcut rüyaya göre şekillenir. doğacak çocuk.”

gjghjg

Mustafa Karataş bu yoruma çok sinirlendi. Karataş'ın ilk yorumu duyuldu, ardından şöyle dedi: “Bunu sert bir dille söylüyorum… Bu, dine en büyük darbeyi vuran bu kaba din adına yapılan bir sahtekarlıktır! Ne demek? bunu söyledi, cinsel ilişkide bulunurken Allah dostunu düşünmelisin vs. “Düşün diyor” dedi sertçe.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Tekrar yayınlanacak mı?  İlk açıklama geldiTekrar yayınlanacak mı? İlk açıklama geldi
Aylardır aşka çağrı yapılıyor!  Ve sonunda bu isimle keşfedildiAylardır aşka çağrı yapılıyor! Ve sonunda bu isimle keşfedildi
Kendisinden 25 yaş küçük olan model, aşık olduklarını itiraf etti!Kendisinden 25 yaş küçük olan model, aşık olduklarını itiraf etti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir