“Somer Sivrioğlu Ayşe Özyılmazel'e aşık”

Bu durum, MasterChef Türkiye yarışması jüri üyelerinden oyuncu Aslı Turanlı ile şef Somer Sivrioğlu'nun gece yarısı birlikte görüntülenmesiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz yıllarda genç aşkı uğruna eşinden ayrılan Somer Şef ile Aslı Turanlı arasındaki yaş farkı da dikkat çekti.

Şef Somer Sivrioğlu, kendisinden 22 yaş küçük Aslı Turanlı'yla görüntülendikten bir hafta sonra bir aşk ilanıyla daha manşetlere çıktı.

ASLI TURANLI ARKADAŞIYDI

Geçce'nin açıklamasına göre; Aşk dedikodularına isimleri karışan çiftlerden Aslı Turanlı, haberin ardından bir açıklama yaparak sadece arkadaş olduklarını söyledi.

GİZLİ GİZLİ AŞK

İddialara göre; Somer Sivrioğlu, arkadaşları ve oğluyla birlikte Atina'ya tatile giderken tatilini iptal ederek 1 aydır gizlice görüştüğü Ayşe Özyılmazel ile tatilini geçirmek üzere Alaçatı'ya gitti.

Bir aydır yoğun bir şekilde görüşen ve birbirlerine aşık olduklarını itiraf eden çift, ilk kez tatilde birlikte görünmeye karar verdi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dudakları sosyal medyanın konusu oldu: Dudakları sosyal medyada şehrin konuşulan konusu: “Dudakların düşüyor”
Oğlu müstehcen sahneleri filme aldı!  Yere dokunuyorlarOğlu müstehcen sahneleri filme aldı! Yere dokunuyorlar
Demet Şener'den gıda krizi sırasında inanılmaz sözler!  İbrahim Kutluay'ın kira geliri dikkat çektiDemet Şener'den gıda krizi sırasında inanılmaz sözler! İbrahim Kutluay'ın kira geliri dikkat çekti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir