Arzu Sabancı, Hakan Sabancı'nın eski halini paylaştı! Onu gören Turabi sandı

Çapkınlığıyla tanınan Hakan Sabancı, son dönemde Bam Başka Biri dizisinde rol alan oyuncu Hande Erçel ile yaşadığı aşk hikayesiyle adından söz ettirdi.

Boş zamanlarının çoğunu yurt dışında tatil yaparak birlikte geçiren ikili, şimdilerde Japonya'da keyifli vakit geçiriyor.

Sabancı ile ilişkisini tüm hızıyla sürdüren Hande Erçel'in estetik ameliyat olması ve geçirdiği değişim sıradanlaştı. Ünlü oyuncu yaşadığı evrim nedeniyle eleştirilirken Hakan Sabancı sessiz kaldı.

Yakışıklı sosyetenin ismi bu kez yaptığı değişiklikle sosyal medyada tartışma konusu oldu. Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı, önceki gün sosyal medya hesabından arşiv fotoğraflarını ortaya çıkardı. Hakan Sabancı, Sabancı'nın “Hacı mezuniyetim” notuyla paylaştığı fotoğrafta dikkat çekti.

Günümüzün en popüler yakışıklı erkekleri arasında yer alan Hakan Sabancı'ya sosyal medya kullanıcıları tarafından şu sorular yöneltildi: “Arzu Hanım oğlunu boşa harcadı”, “Turabi ile kardeş gibi görünüyorlar”, “Bir dakika Turabi sandım”, “Hande'yi Hakan'dan uzaklaştırmak için mi paylaştınız?” Bunun gibi yorumlar geldi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Zahide Yetiş Zahide Yetiş “Cinsel ilişki sırasında” dedi ve sordu! İlahiyatçının cevabına dayanamadı
Yoğun bakımdaydı!  Nuri Alço'dan yeni haberYoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan yeni haber
Üzerinde tartışma çıktı “Külot” tartışması alevlendi! Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ı teknede görünce…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir