Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ üzgün mü? “Bir çocuğu vardı, yani…”

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'un kırıldığı yönünde iddialar ortaya çıkıyordu. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Çağatay Ulusoy, kulüpten ayrılırken görüntülendi.

Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Ulusoy, herkese iyi bayramlar diledi. Ulusoy; “Bu aralar çok çalışıyorum. Bazen setler çok geç bitiyor. Yoruldum, bugün de yoruldum” dedi.

Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz aylarda Kıvanç Tatlıtuğ'la arasının bozulduğu yönündeki iddialara yanıt verdi; “İkimiz de sosyal medyayı çok aktif kullanan insanlar değiliz. Zaten birbirimizi hiç takip etmiyorduk. Açıkçası benim işim ve onun işi… Sonra bebeği oldu, bu aralar pek görüşemiyoruz. Kurt Efe de çok tatlı, çok şükür” diye konuştu ve aralarında herhangi bir kırgınlık yaşanmadı. ifade edildi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
'Araba almak eskisinden daha kolay' derken... Yine gündemde olan sözler'Araba almak eskisinden daha kolay' derken… Yine gündemde olan sözler
Zahide Yetiş Zahide Yetiş “Cinsel ilişki sırasında” dedi ve sordu! İlahiyatçının cevabına dayanamadı
Ayça Ayşin Turan'a umreye giden erkek arkadaşı Mehmet Aslan sorulunca...Ayça Ayşin Turan'a umreye giden erkek arkadaşı Mehmet Aslan sorulunca…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir