Ark Kokusu Atilla kimdir? Sandık Kokusu Atilla'yı oynayan Metin Akdülger kaç yaşındadır?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Metin Akdülger, Sandık Kokusu dizisinde Atilla karakterini canlandırmaktadır. Sevilen dizide Atilla karakterini canlandıran Metin Akdülger hakkında ortaya çıkan bilgiler merak uyandırdı. İşte Metin Akdülger'e ilişkin bilgiler…

Metin Akdülger'in canlandırdığı Atilla kimdir?

Metin Akdülger, 10 Nisan 1988'de Bursa'da doğdu. Selanik ve Üsküp göçmeni bir aileden geliyor ve çocukluğu bir çiftlikte geçti. Lise arkadaşlarıyla küçük oyunlarda rol alırken ve kısa filmler çekerken “oyunculuğa ilgi duyduğunu” fark etti ancak konservatuvara gitmek yerine uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi okumaya karar vererek “dünyada neler olduğunu öğrenmek” istedi. dünya “.

Koç Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler okumak için İstanbul'a taşındı. Üniversite 3. sınıftayken Yıldız Kenter'in burada öğretmenlik yaptığını öğrenerek derslere katılmaya başladı. Bir süre Kenter'in asistanı olarak çalıştı ve üniversitenin ilk oyunu Romeo ve Juliet'te Romeo'yu canlandırdı, ancak Tybalt'ı oynamak isterdi.

Son Haberler: Sandık Kokusu Irmak kimdir? Sandık Kokusu dizisinde Irmak karakterini canlandıran Meriç Aral kaç yaşındadır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir