“Tarihi büyük bir farkla kazanacak” dedi! Hakan Ural seçimlerin ardından açıklama yaptı… Özgür Demirtaş, olaya ilişkin yaptığı yorumla dikkat çekti.

Hakan Ural, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. “Murat Kurum büyük farkla kazanacak. Sokakta her türlü esnafla, doktorla, polisle konuşuyorum. Herkesle istişarede bulunuyorum. Halkımız akıllı bir bilince sahip. Tarihi kazanacak” analiziyle gündeme geldi. geniş bir farkla.”

Seçim analizi yapmayan Hakan Ural'a sosyal medya yasağı getirildi. Ural, “Ben Sayın Kurum'a davamı sunarak destek verdim ve Sayın İmamoğlu birçok değişken sayesinde İstanbul'u kazandı, tebrikler.” Şöyle devam etti: “Tahminimin gerçekleşmemesi suçmuş gibi beni aşağılayarak, aşağılayarak tatmin olan zihniyete acıyarak gülüyorum.”

Hakan Ural da arka arkaya yapılan seçimler nedeniyle yıpranma belirtileri görüldüğünü belirterek, “Bunun tadını çıkarmaya çalışalım” dedi.
1111

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KENDİNİ TUTULAMADI

Özgür Demirtaş bu gündeme sessiz kalamazdı. Hakan Ural'ın tahmin videosunu izleyen Demirtaş, “Önce askere gitsin” diyerek onunla dalga geçti.

Ekran görüntüsü

Yerel seçimler 2024

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ünlü dizide Eylem Tok'a gönderme yapıldıÜnlü dizide Eylem Tok'a gönderme yapıldı
Adaylığını açıklayan ünlü sanatçı patron oldu!Adaylığını açıklayan ünlü sanatçı patron oldu!
Ünlü diziden Bahar dizisine bomba transfer!Ünlü diziden Bahar dizisine bomba transfer!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir