Dudak dudağa fotoğraflar başlarını ağrıttı! Tahliyenin ardından Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında soruşturma açıldı

Dilan Polat, “kara para aklama” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” suçlarından yargılanması halinde tutuksuz yargılanmaya devam edecek. Dilan Polat, tahliyesinin ardından sosyal medyaya ara vereceğini söyledi. Ancak görevlerine hız kesmeden devam etti. Partinin görüntülerinin paylaşılması, İstanbul Başsavcılığı’nı harekete geçirdi.

SOSYAL MEDYAYI HATIRLADILAR

Dilan Polat, çıkış partisinde kız kardeşi Sıla Doğu ile dudak öptü. Kameralara da kaydedilen bu anlar sosyal medyayı salladı.

“BENİ DUDAKTAN TIRNAĞA KADAR ÖPTÜ”

Dilan Polat, çığ gibi büyüyen tepkilere yanıt olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Onunla çok vakit geçirdik. Sıla tahliye edildiği gün bile beni dudaklarımdan tırnaklarıma kadar öptü. Biz onunla kardeşiz.”

Ekran görüntüsü 10-21-2024 124845

SILA DOĞU ÖZÜR DİLEDİ

Sıla Doğu, “Kardeşim Dilan’ın ayak tabanlarını bile öpüyorum. Yorumlar bizi üzdü. Ancak görüntü toplumu rahatsız ettiyse özür diliyorum.”

Ekran görüntüsü 10-21-2024 124912

METİN KÜLÜNK’ÜN REAKSİYONU

Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk, söz konusu görüntülere “Devlete meydan okuyorlar” diyerek tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Daha da önemlisi milletle dalga geçiyorlar. Kamu adına hareket etmesi gereken yargı bürokrasisi ama ses çıkmıyor. Dolayısıyla bu tarafın sesi giderek artıyor. Şöyle yazıyor: yüksek sesle: “Bak, seni çürütüyorum. Memleketin çürümesine izin veriyorum, siz hiçbir şey yapamazsınız.” “Bizi çaresiz gösterip elimizden alma cesareti ve çabasına sahip olan bu zararlılara karşı, her şeyden önemlisi gerçek bir iradeyi yakın zamanda göreceğimize inanıyoruz.” itibarımız.”

ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA AÇILDI

Görüntüler İstanbul Başsavcılığı’nı harekete geçirdi. Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında, eğlence mekanındaki eylemleri nedeniyle “edepsizlik” suçundan soruşturma başlatıldı.Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir