Hande Soral: Huzur için her şeyi yapacağım

genişletmek

Başrolünü üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da’ dizisiyle ünü ülke sınırlarını aşan oyuncu, İtalyan hayranlarının sorularını yanıtladı.

Oyunculuk kariyerindeki başarısı kadar hayatındaki en büyük motivasyonunun ailesinin olduğunu belirten Soral, şunları söyledi: “Hem büyük aileme hem de çekirdek aileme çok yakınım. Hayatımdaki en önemli kavram ailedir. “Çok yakın aile ilişkilerimiz var” dedi.

Hande Soral: Huzur için her şeyi yapacağım

Oyuncu, “Özel hayatında mutlu musun?” sorusuna “Kendini motive etmek için ne yapıyorsun?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi: “Mutlu olmadığım hiçbir şeyi yapmamayı öğrendim, evet, mutluyum.” mutluyum. En büyük motivasyonum hayatla barışık olmak ve bunun için her şeyi yaparım.

EŞİM VE BEN HER ZAMAN BİRBİRİMİZİ DESTEKLİYORUZ

Kendisi de oyuncu olan İsmail Demirci ile evliliği hakkında konuşan Hande Soral, “Biz her zaman birbirimize destek oluyoruz. Bu destek de başarımızın temel nedenlerinden biri” diye konuştu.

Ali adında 2,5 yaşında bir oğlu olan oyuncu, “Oyunculuk kariyerinizi annelikle dengelemek sizin için zor mu?” sorusuna yanıt verdi. Zordu ama o büyüdükçe daha rahatladım.”

Soral, “Çocuğunuz sizi televizyonda izliyor mu?” sorusuna da “Hayır, henüz o yaşta değil” yanıtını verdi. “Sete geliyor ama çekimler sırasında sahneyi izlememiş.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir