YALAN DİZİSİNİN AKTÖRLERİ! Yalan dizisinin oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Lie’nin oyuncu kadrosu

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Yalan dizisinin yeni kadrosu… Yapımcılığını Surec Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan İnan’ın yaptığı, senaryosunu ise Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı ‘Yalan’ dizisi yakında KANAL D izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor Peki Yalan’ın oyuncuları kimler? TV dizisi ?

Yapımcılığını Çözüm Film’in üstlendiği, başrollerinde Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın yer aldığı Kanal D’de yayınlanan Yalan dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Peki Yalan dizisinin oyuncuları kimler?

Yalan Oyuncusu

Yalan dizisinin oyuncuları kimlerdir? Sorusu sıklıkla araştırılıyor. Sahte oyuncu isimleri haberimizde yer alıyor.

Yalan dizisinin hikayesi ve oyuncuları

Yalan dizisinin oyuncuları arasında; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat.

ASLIHAN GÜNER
MELİKE KARACA

Melike sevgi ve şefkat dolu bir annedir. Hayattaki her zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahip bir kadındır. Sevgi, güven, azim ve dürüstlük onun gücünün kaynağıdır. En zor koşullarda bile her zaman bir yolunu bulur ve çözüm üretir. Öyle ki haksız yere suçlanıp cezaevine düştüğünde bile gerçek suçluyu bulmak için cezaevinde hukuk okumaya başladı. Tecrübeli bir kadındır ve özellikle dikiş ve nakış konusunda doğal bir yeteneğe sahiptir. Yoksulluk içinde büyümüş olsa da annesinden öğrendiği değerlere değer veren, paraya düşkün olmayan, onun erdemleriyle yaşayan bir insandır. Hayata tutunmasının sebebi kızı Hazal’dır. Melike kızının mutluluğu için her şeye katlanmaya hazırdır. Ancak kızı hakkında öğrendiği büyük yalanla hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya kalacaktır.

EYLÜL TUMBAR
DURU AKSOY

Oldukça duygusal, güzel, masum ve potansiyeli yüksek, zeki bir kızdır. Zengin Aksoy ailesinin kendisine verdiklerini tüketmek yerine değer katmayı amaçlayan Duru, aile şirketinde çalışıyor. Bir prenses olarak büyümüş olmasına rağmen duygusal açıdan hep yoksundu. Annesinin duygusal dalgalanmaları nedeniyle erken olgunlaştı ve annesine anne olmayı öğrendi. Anne ve babasının sorunlu evliliğinde büyük bir denge unsurunu temsil eden Duru, çalışma hayatında da hep annesinin gölgesinde kalmıştır. Bu gölgeden çıkıp iç sesini bulması Duru’nun gerçek yolculuğunu başlatacaktır. Melike’nin hayatına girmesiyle Duru karşılıksız bir aşkla karşılaşacak ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

SERA PİRİNÇ
HAZAL YILDIZ

Hazal, canlı, neşeli, aktif ve ilham veren bir genç kızdır. Kendini hayata yenilgiyle başlayanlardan biri olarak gören Hazal, hayatı hafife alarak yüzleşmeyi öğrenmiştir. Önüne çıkan fırsatları görecek kadar akıllı ve onları kaçırmamak için ne gerekiyorsa yapacak kadar cesurdur. Asla olduğu yeri kabul etmez, hep daha fazlasını arar. Erdemli bir yaşamı seçecek bir ortamda büyümedi. Doğduğu zalim koşulları değiştirmek için her yola başvurulabilir, rakiplerini mağlup etmek için her türlü yalan söylenebilir. Kimseye güvenmiyor, anne babasına bile… Her zaman içinde kendini koruduğu bir kabuğu var. İçindeki kırılgan ve duygusal yanı nasıl gizleyeceğini çok iyi biliyor. Melike onun kalbine ulaşan, masum yanını uyandıran ilk sestir. Ancak bu kez Melike’yi kaybetme korkusu Hazal.3’ün zorlu sınavı olacaktır.

FEYYAZ DUMAN
KADIR KARACA

Kadir, söylediğinden asla dönmeyen, cesur ve adil bir adamdır. Güvenilir, sözünü tutan bir insandır. Karaca ailesinin asıl varisi, ülkenin en tanınmış mücevher firmalarından birinin sahibi ve tanınmış bir tüccardır. Ataerkil bir kabileden geldiği için duygusal yönünü sessizlikle bastırmayı öğrenmiştir. Kimsenin göremediği şefkatli ve şefkatli bir yanı vardır. Melike, Kadir’in bu yönünü görüyor. Ancak Melike’nin henüz göremediği şey Kadir’in yirmi yıldır içinde gizlice büyüyen aşkıdır.

ATAKAN TOŞGÖREN
KERİM KALELİ

YEŞİM CEREN BOZOĞLU
HÜLYA YILDIZ

EMİR BENDERLİOĞLU
sen bir yıldızsın

ÖZGE BORAK
BERRİN AKSOY

KUBİLAY TUNCER
HALUK AKSOY

ZEYNEP HATASI
ZEHRA KARACA

RENAN BİLEK
EMİN KALELİ

OZAN ​​YİĞİT
VOLKAN BİLGEN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir