Kübra Ünlü yazdı! Taş Kağıt Makas: Hayat Oyunu yeni bölümüyle nefesleri kesti!

genişletmek

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren “Taş Kağıt Makas: Hayat Oyunu” devam ediyor Adalet Arayışı 17.bölümde kendi içindeki bir mekanizmayla aramaya devam etti.

Fecir’in Marko ile olan iş birliğinde ters gidenler Marko’yu yeni kararlar almaya itti. Planını hayata geçiren Marko, yeni piyonu olarak Fecir’in kız kardeşini seçti. Rüya babasının davasını çözmeye çalışırken, hayatın ona hazırladığı oyunlardan habersizdir. Çünkü Marko, Rüya’yı köşeye sıkıştırdı ve eğer onunla işbirliği yapmazsa Fecir’i de kaybedeceğini söyledi. Rüya’ya yapılan teklifle Marko, babasının özgürlüğüne kavuşabilmesi için Fecir ile yapılan ortaklık anlaşmalarının ve ortak hesaptaki tüm paranın kendi hesabına aktarılmasını talep etti. Düzeni bozanları elinde kukla gibi manipüle etmeye başlayan Marko, Rüya’yı köşeye sıkıştırdığını düşünse de iş umduğu gibi gitmedi.

Öte yandan Cengiz davasında Adem’in ifadesi önemli bir aşamaya gelince herkes Adem’i aramaya başladı. Harun ise oğlu olduğunu bilmeyen Adem’le babalık delilleri geliştirmeye başladı. Güneş, Harun Yakar’ın hukuk bürosunda çalışmaya başladı. Ancak Güneş, Adem’in ne olursa olsun duruşmaya gelme niyetinde olmadığını söyledi.

Öte yandan sabah namazında, peşinden gönderdiği adamlarla birlikte Adem’i yakalayıp alıkoymaya başladı. Umut her yerde Fecir’i aramaya devam etti. Fecir’e adaletin veremeyeceği cezayı vermeye karar veren Umut, hayatındaki her şeye rağmen Fecir’i ilk gördüğü yerden vurma kararından vazgeçmedi. Bu kovalamaca sırasında herkesin peşinde olduğu Adem’i Fecir’in tuzağında bulunca çok sinirlendi. Hemen Harun’a haber veren Umut, planına sadık kalmaya devam etti.

Harun aldığı haberle Adem’in evine gitti. İçeri sızmaya çalışırken beklenmedik bir anda Fecir tarafından yakalandı. İlk hamlesi başarısızlıkla sonuçlanan Harun, Umut’un planına sadık kalmaktan başka seçeneği olmadığını anladı. Umut, Harun ve Güneş, Adem’i kaçırmayı başardı. Harun, Güneş’in kendisini bekleyen otomobiliyle oğlu Adem’le birlikte olay yerinden uzaklaşırken Alev, polis ekipleriyle Güneş’in aracının önünü kapatarak Adem’i aldı. Alev’e kime haber verdiğini soran Harun, Güneş’ten aldığı cevapla yetindi ancak Güneş, yıllar önce Harun’un yürüttüğü babasının davasındaki haksız karar nedeniyle intikam planları da yürütmeye başladı.

Öte yandan Fecir’in kız kardeşi Rüya, Marko’nun planını hayata geçirmeye karar verdi. Ancak çok geçmeden kardeşler, Marko’ya Düzen Kırıcıları yok etmek için hizmet ettiklerini anladılar ve bu sefer Marko’ya karşı yeni bir plan yaptılar. Rüya, Fecir’e Marko’nun ne yapmak istediğini söyleyince Fecir çılgına döner ve buna bir son vermeye karar verir. Aynı anda Marko da Rüya’nın plana sadık kalmayacağından şüphelenerek ikilinin bulunduğu odaya koştu. Fecir ile Marko arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Rüya, Marko’nun Fecir’in boğazını keseceğini düşünerek silaha sarıldı. Rüya silahını ateşleyince Marko vuruldu.

Umut bu sırada Fecir’i köşeye sıkıştırıp amacına ulaşmak üzereydi. Yaşanan korkunç olaylar karşısında ablasını sakinleştirmeye çalışırken, hemen savcıyı arayarak yaşananları anlattı. Savcının olay yerine hemen müdahale etmesini isteyen Fecir, paniğe kapılan Rüya’yı, kız kardeşinin doğru olanı yaptığını, aksi takdirde Marko’nun kendisini keseceğini söyleyerek sakinleştirmeye çalıştı. Hiçbir şeye dokunmadan savcıyı beklemelerini söyledi. Dizinin final sahnesinde beklenmedik bir sürpriz yaşanırken, savcıyla görüşmeyi beklerken Umut’un açık kapıdan içeri girmesiyle olayın tüm seyri değişti. Fecir ve Rüya, Umut’u karşılarında görünce şok oldular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir