Diziden ayrıldı! Yalı Çapkını'ndan Öznur Serçeler ve Asuman son tarihi kaçırdı

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi üçüncü sezonuyla ekranlarda. Dizide 'Asuman Korhan' rolünü oynayan Öznur Serçeler diziden ayrılarak yakın zamanda ekranlarda olacak Holding dizisine transfer oldu. Gazetecilerle sohbet eden Sparrows, Yalıcapkını'nın final tarihi hakkında konuştu.

YENİ PROJE İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

İlginç bir şekilde Yalı Çapkını'nın Asuman karakteri Öznur Serçeler jenerikte yoktu. Zaman atlaması nedeniyle dizinin ilk bölümlerinde yer almayan ve ilerleyen bölümlerde ekibe katılacağı bilgisi verilen Serçeler, gelen teklif üzerine yeni bir projeyle anlaşmaya vardı.

Başarılı oyuncu Holding dizisinin kadrosuna katıldı.

YALI ÇAPKINI SON TARİHİ AÇIKLADI

Yalı Çapkını dizisinden ayrılışıyla ilgili 2. Sayfa muhabirine konuşan Öznur Serçeler, şunları söyledi: “Yani ben bir ayrılık gibi hissetmedim. Arkadaşlarımla hala görüşüp konuşuyorum. Yalı Çapkını'nın özel bir yeri olduğunu hep söylüyoruz. kalbimizde ve benim için de ayrı bir yeri var artık Yalı Çapkını benim için “belirli bir aşamayı tamamlamış”.

Ekran görüntüsü 2024-09-30 204025

Daha sonra Kingfisher'ın final tarihini açıklayan Serçeler, “Proje bu sezon da final yapacak ve hikayeyi bitirecekler” dedi. dedi.

Ekran görüntüsü 2024-09-30 203946

Öznur Serçeler'in açıklamasına göre dizi 3. sezonuyla ekranlara veda edecek ve 4. sezonu olmayacak.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir