Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç'la aldattı

Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programının sunucusu Hülya Avşar, samimi açıklamalarıyla bir kez daha adından söz ettirdi.

Avşar “İhanet affedilemez mi?” Bu konuda samimi sözler söyledi. Kendisini Feraye Tanyolaç'la aldatan Kaya Çilingiroğlu'nu örnek veren Hülya Avşar, “Mesela ben de ilişkimde benzer şeyler yaşadım. Yani eşim Zehra'nın babası onu seviyordu, seyahat etmeyi seviyordu, yani o da olabilir” dedi. Kadınlaştırmayı seviyordu, bu onun hayatıydı ve ben bunu bilinçli olarak kabul ettim, onu asla yargılamıyorum.” “Ama açıkçası pek çok şeyi bilmek ya da duymak istemiyordum. Ben de bir çocuğum olduğu için aileyi devam ettirmek isteyen bir kadındım” dedi.

“ONU AffEDEMİYORUM”

Hülya Avşar, “Ben ne ailemde, ne annemde, ne babamda böyle şeyler yaşamadım, biz büyük bir aileyiz, bir kabileyiz; herkesin evi vardır, herkes affedicidir” diyen Hülya Avşar, şunları ekledi: “Ama duyduğumda bu uzun zamandır oluyordu, bir ihanete benziyordu, hileden çok, affedemedim.” .

Ekran görüntüsü 2024-09-26 090643

BİR ASLA GELMEDİ

Kaya Çilingiroğlu: “Kaya Bey Ferrari'niz yeni mi?” Soru soruldu. Çilingiroğlu da yanlış anladı ve şöyle dedi: “Feraye'yi nereden biliyorsun?” Şöyle cevap verdi ve Avşar'a ihanet ettiği öğrenildi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir