İntihar eden fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Enes Çetinkaya'dan duygusal paylaşım! “Gittin”

Edinilen bilgiye göre, Sultanbeyli İlçesi Hasanpaşa Mahallesi Gişe Caddesi'nde meydana gelen olayda, sosyal medya fenomeni Kübra Aykut 5'inci kattaki dairesinden atladı. Yerel güvenliğe haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aykut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Aykut'un sevgilisi avukat Enes Çetinkaya, kız arkadaşına veda mesajıyla bu duruma dokundu.

VEDA MEKTUBU BIRAKTI

Genç kadının evinde yapılan incelemede bir veda mektubu bulundu. Hayatını kaybeden Kübra Aykut, veda mektubunda şunları söyledi: “Kendi isteğimle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Yer fıstığına dikkat edin. Hayatımda herkese çok iyi davrandım. Ama kendimi daha iyi hissedemezdim. İyi bir insan gibi yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil ol. O zaman mutlu olacaksın. Günlerdir ölüyordum, kimse beni görmedi. Kendimi çok sevdiğim ve kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Üzgünüm. “Seni yine nasıl şaşırttım” dedi.

Fenomen'in cesedi, olay yerindeki inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından genç kadının naaşı memleketi Bursa'da toprağa verildi.

SEVGİLİSİNDEN VEDA PAYLAŞTI

Dilan'ın avukatı Enes Çetinkaya ve merhum Kübra Yakut fenomeninin sevgilisi Engin Polat ortaya çıktı.

Enes Çetinkaya, kız arkadaşının Bursa'daki cenaze töreninin ardından sosyal medyadan bir veda paylaşımı paylaştı.

Ekran görüntüsü 09-25-2024 180418

Avukat Çetinkaya, vefat eden kız arkadaşı Kübra Yakut'la çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, “Gittin…” yazdı.

Ekran görüntüsü 09-25-2024 180435

Daha sonra arabada birlikte şarkı söyledikleri anın videosunu paylaşan Çetinkaya, şunları yazdı: “Seni kızdırmayacağım, gitmeyeceğim demiştin.” Şöyle yazdı:

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir