Kadın olduğunu sanıyordu ama erkek arkadaşının erkek olduğu ortaya çıktı! Esra Erol'un canlı yayınında şok itiraf!

Esra Erol hakkında kamuoyunu şaşırtacak bir gerçek ortaya çıktı. 1.4 milyon TL'nin çalındığını iddia eden Okan, Esra Erol'un kapısını çaldı. Antalyalı olan Okan, internette Aslı Ekinci adında bir kadınla tanıştığını ve evlilik hayali kurduğunu söyledi.
1 yıldır görüştüğü Aslı'ya 1 milyon 400 bin TL verdiğini söyleyen Okan, bu kişiyle sadece telefonda konuştuğunu söyledi.

2022-2023 yılları arasında öğretmen olduğunu bildiği Aslı Ekinci isimli kadın, ihtiyacı olduğunu söyleyerek sık sık Okan'dan para istiyor. Parayı sahibine gönderdiğini anlatan Okan, sadece uygulama üzerinden yazışıyor. Yalnızca sunucu Murat Kandemir'in telefon numarasına sahip olan Okan, canlı yayında şok edici gerçekle yüzleşiyor.

SEVGİLİSİNİN ERKEK OLDUĞU ÇIKTI

“Ben kolay güvenen bir insan değilim. Hipnotize oldum. Sağlıklı düşünemiyordum. Bana 'Sen nasıl bir adamsın' dedi. “dedi. Okan'ın söylediği ve parayı Murat Kandemir'e gönderdiği kişinin aslında erkek olduğu ortaya çıktı. Aslı Ekinci ismini ve başkasına ait fotoğrafı kullandığı ortaya çıktı.

Ekran görüntüsü 2024-09-20 172338

Yayına bağlanan Murat Kandemir, canlı yayında şu sözlerle itiraf etti: “Aslı Ekinci benim arkadaşım. bir erkek olarak kadın gibi davranıp onu aldattığını söyledi. “Okan'a göre Aslı var. Kadın gibi yazıştım.” dedi. Esra Erol, Murat Kandemir'le ilgili ihbarların geldiğini söyledi.

FOTOĞRAFTAKİ KADIN KENDİNİ ORTAYA ÇIKARDI!

Fotoğrafı kullanılan gerçek kişi ise yayına link vererek, “Nasıl olur böyle bir şey? Fotoğrafımı nereden aldın? Seni dava edeceğim. Benim adım farklı, sadece benim fotoğrafım kullanıldı” dedi. dedi ve aile olarak şok olduklarını söyledi.

Ekran görüntüsü 2024-09-20 175321

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir