MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 19 Eylül'de potaya kim girdi? İşte adı en çok ayrılan yarışmacı!

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye yarışmasında bu akşam dokunulmazlığı kazanan takım açıklandı. İşte MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan isimler ve eleme adaylarına dair kısa bilgiler…

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

Mavi takım haftanın üçüncü dokunulmazlık maçını kazandı. MasterChef kırmızı takımında dokunulmazlığı kim kazandı? Sorgulaması hız kazandı. Haberimizde bu akşam bireysel dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Sorunun cevabını da bulabilirsiniz.

Kalamar kullanarak yaratıcılıklarını ortaya koyan yarışmacılar, tabağa çıkmamak için dokunulmazlık kazanmak istedi. En iyi üç yemeği yapan yarışmacılar Zübeyde, Hakan ve Semih oldu.

Dokunulmazlığı kazanan yarışmacının Semih olduğu açıklandı. Semih ikinci dokunulmazlığını kazandı.

Mehmet Şef ile tartışan Semih, “Aslında kötü niyetli bir durum yoktu sanırım bazen yüz ifadem o şekilde yansıyor” dedi.

Pek çok kişinin 3'te 2 yaptığını belirten Semih, eleme turuna çıkmak için Zübeyde'nin adını verdi. Semih, şunları söyledi: “Zübeyde abla 3'te 1'ini yaptı. Ben genel bir değerlendirme yaptım” dedi.

MasterCheft'te eleme adayı kim oldu? 19 Eylül'de potaya kim girdi? İşte ismi en çok yazılan yarışmacı çıktı mı?
Zübeyde, “Bir şey söylemek istemiyorum. Kötü bir haftaydı. Umarım potadan çıkabilirim” dedi. Gecenin ikinci eleme adayı Erim oldu. Erim, “Yapamadım” dedi. Kaptan olmaya dayanamadım, kaybettim. Ama ben sepetin dışına çıkacağım'' dedi.

MasterChef Semih diskalifiye mi oldu, elendi mi, yarışmadan çekildi mi? Önlüğünü bırakıp stüdyoyu terk etti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir