Sandık Kokusu Gülnaz kimdir? Sandık Kokusu dizisinde Gülnaz karakterini canlandıran Gözde Seda Altuner kaç yaşındadır?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Gözde Seda Altuner, Sandık Kokusu dizisinde Gülnaz karakterini canlandırıyor. Sevilen dizide Gülnaz karakterini canlandıran Gözde Seda Altuner ile ilgili bilgiler merak uyandırdı. İşte Gözde Seda Altuner'le ilgili bilgiler…

Gözde Seda Altuner'in canlandırdığı Gülnaz kimdir?

Hasan'ın kız kardeşidir. Urfa'da doğup büyüdü. Kocasını kaybetti ve bir kızı var. Kardeşi Hasan'ı her şeyin üstünde tutuyor. Filiz gibi bir kadınla evlenmesine şaşırır. Filiz'in boş meydanı görmesine izin vermiyor.

Onlarla tanıştığı andan itibaren Filiz'i ve kızlarını hiç sevmemiş, onları da kardeşi gibi sevmemişti. Ona göre bu kadınlar bir “dul kulübü” ve Başkaya ailesinin ayıbıdır. Gülnaz'ın, kızı Nazlı'nın üniversite okumasını bahane ederek kızıyla birlikte o eve taşınması Filiz'in hayatını zorlaştırır. Vatandaş Filiz'i şaşkınlıkla gözlemler ve önüne geçmekten kendini alamaz.

Küçük bir kasabadan gelen bu kadın, İstanbul'daki yaşamla karşı karşıya kaldığında nasıl değişecektir?

Gözde Seda Altuner kimdir?

Gözde Seda Altuner, 16 Haziran 1982'de İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema TV Bölümü kazandı. Oyuncu olma hayali daha önemli olduğu için 2 yıl sonra bu bölümden ayrıldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nün konservatuar sınavlarına girdi ve başarılı oldu. 2006 yılında mezun oldu. Seda Altuner oyunculuğun yanı sıra senaristlik de yaptı. Cast-ı Olan Mu Var adlı kısa filmin senaryosunu yazdı ve başrolde oynadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir